Setari Cookie-uri

Cu biscuitii deliciosi belVita Start poti lua micul dejun oriunde te-ai afla

Kraft Foods a organizat astazi belVita Start City Tour, un eveniment la care au participat peste 40 jurnalisti si bloggeri, care au servit un mic mic dejun delicios, admirand in acelasi timp cele mai frumoase obiective turistice din Bucuresti. Kraft Foods lanseaza astfel romanilor invitatia de a lua „Micul dejun oriunde s-ar afla” cu biscuitii deliciosi belVita Start.

Prin evenimentul belVita Start City Tour, belVita Start atrage atentia asupra importantei micului dejun, care poate deveni un obicei placut si firesc, ce ne ajuta sa incepem o dimineata plini de energie. Principalul lucru pe care trebuie sa-l luam in considerare cand alegem ce servim la micul dejun este sa oferim organismului combustibilul atat de necesar din nutrientii esentiali.

„Majoritatea celor care au participat la evenimentul de astazi au fost foarte incantati de propunerea noastra. Am luat impreuna un mic dejun din mers, la inaltime, foarte gustos si hranitor, care ne-a bine dispus si ne-a dat energie pentru intreaga zi. Cu siguranta experienta belVita Start City Tour a fost una originala, de care ne vom aduce aminte cu multa placere”, a declarat Maria Burnuz, Brand Manager Biscuiti, Kraft Foods Romania.

Citește și:

belVita Start City Tour reprezinta experienta inedita de a savura un mic dejun delicios intr-un autobuz turistic, un mix intre conceptul micului dejun, bucuria de a socializa si frumusetea celor mai cunoscute atractii turistice din Bucuresti. Nu intamplator, locul de desfasurare ales a fost un autobuz cu etaj, tipic englezesc, stiuta fiind importanta pe care englezii o acorda micului dejun.

Calatoria a inceput in Piata Presei Libere, a continuat pe Calea Victoriei prin Piata Revolutiei si Piata Constitutiei, iar drumul de intoarcere a trecut prin Piata Universitatii, Romana si Victoriei.

***

Pentru a-i ajuta pe romani sa-si inceapa dimineata in forta, Kraft Foods a lucrat impreuna cu specialisti nutritionisti pentru a crea biscuitii speciali pentru mic dejun - belVita Start, ce iti asigura energia necesara pentru a te mentine in forma intreaga dimineata. Eliberarea treptata de energie este rezultatul unei combinatii de ingrediente atent selectionate si al unui proces de coacere special ce ajuta la pastrarea integritatii bobului astfel incat carbohidratii sa fie eliberati in mod treptat in organism.

Citește și:

Fiecare ambalaj individual contine o portie de patru biscuiti deliciosi pentru mic dejun, si au un continut bogat de cereale integrale – o sursa de fibre, vitamine si minerale.

Gama belVita Start este prezenta pe piata din Romania cu 5 sortimente diferite: Cereale si Lapte, Cereale si Fructe, Cereale si Ciocolata, Cereale Miere si Alune de Padure si Cereale si Afine Rosii, unul mai gustos ca altul.

Biscuitii special creati pentru micul dejun au fost lansati in urma cu doi ani in Romania, pe baza succesului demonstrat in ultimii 10 ani in Europa. Kraft Foods a introdus primii biscuiti pentru micul dejun in Franta de peste zece ani si acum biscuitii belVita sunt vanduti in peste zece tari, printre care Belgia, Cehia, Portugalia, Ungaria, Polonia, Anglia, Brazilia si incepand cu anul acesta in Statele Unite ale Americii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.