Setari Cookie-uri

Cu biscuitii deliciosi belVita Start poti lua micul dejun oriunde te-ai afla

Kraft Foods a organizat astazi belVita Start City Tour, un eveniment la care au participat peste 40 jurnalisti si bloggeri, care au servit un mic mic dejun delicios, admirand in acelasi timp cele mai frumoase obiective turistice din Bucuresti. Kraft Foods lanseaza astfel romanilor invitatia de a lua „Micul dejun oriunde s-ar afla” cu biscuitii deliciosi belVita Start.

Fiecare ambalaj individual contine o portie de patru biscuiti deliciosi pentru mic dejun, si au un continut bogat de cereale integrale – o sursa de fibre, vitamine si minerale.

Gama belVita Start este prezenta pe piata din Romania cu 5 sortimente diferite: Cereale si Lapte, Cereale si Fructe, Cereale si Ciocolata, Cereale Miere si Alune de Padure si Cereale si Afine Rosii, unul mai gustos ca altul.

Biscuitii special creati pentru micul dejun au fost lansati in urma cu doi ani in Romania, pe baza succesului demonstrat in ultimii 10 ani in Europa. Kraft Foods a introdus primii biscuiti pentru micul dejun in Franta de peste zece ani si acum biscuitii belVita sunt vanduti in peste zece tari, printre care Belgia, Cehia, Portugalia, Ungaria, Polonia, Anglia, Brazilia si incepand cu anul acesta in Statele Unite ale Americii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.