Setari Cookie-uri

Martinel - raza de bucurie a copilului tau

Gama de mezeluri pentru copii Martinel a fost special creata cu atentie si grija, pentru ca cei mici sa poata savura fiecare moment al mesei.

Un pranz copios cu Crenvurstii Martinel

Martinel iti propune un pranz satios pentru copilul tau, cu reteta Martinel Crenvursti cu piure si broccoli. Langa crenvurstii de porc, nu trebuie sa lipseasca legumele, pentru un plus de vitamine.
Prepararea pranzului nu iti va lua mai mult de 30 de minute cu reteta Martinel.

Pentru 4 portii, vei avea nevoie de 8 crenvursti Martinel, 1 kg de cartofi pentru piure si 600 g de broccoli. Piureul se face usor, trebuie doar sa cureti si sa speli cartofii, apoi sa-i pui la fiert in apa cu putina sare, timp de 20 de minute. Dupa ce s-au fiert, cartofii trebuie scursi de apa si pisati cu un tel. Se adauga peste ei 200 ml de lapte, unt, sare si piper dupa gust.

Pentru garnitura de broccoli, ai nevoie de o oala cu apa fierbinte, unde sa pui bucatelele de broccoli si sa le fierbi timp de 5 minute. Dupa ce le scoti, le asezi pe o farfurie si adaugi bucatele de unt. Crenvurstii Martinel au nevoie doar de o incalzire in bain-marie timp de 2-3 minute, dupa care sunt gata de servit. Poti adauga dupa gust branza rasa pe broccoli sau condimente in piure (rozmarin, nucsoara, cimbru).
Martinel le ureaza celor mici pofta buna!

Citește și:

Cina Martinel pentru micii gurmanzi

Pentru ca ultima masa a zilei sa fie una la fel de sanatoasa si atractiva pentru copilul tau, Martinel iti propune reteta Martinel Sunca cu paste si spanac.
Prepararea cinei nu va dura mai mult de 30 de minute.

Pentru 4 portii vei avea nevoie de 6 felii de sunca Martinel, 400 g de paste, 800 g de spanac, unt sau smantana. Pentru ca cei mici au nevoie de o asezonare cat mai atractiva, pastele pot fi de diferite forme. Noi propunem pastele tip spirala, care se fierb in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Frunzele de spanac trebuie spalate bine si apoi puse intr-o oala cu apa fierbinte si putina sare.

Dupa ce s-a inmuiat, spanacul trebuie scurs de apa si taiat fin. La final, poti adauga smantana dupa gust, branza gratinata pe paste sau nucsoara pentru spanac. Pentru ca cel mic sa savureze sunca Martinel calda, aceasta se poate incalzi in bain-marie timp de 2-3 minute.

Citește și:

Cina e gata, pofta buna!

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.