Setari Cookie-uri

FIT Body Camp, prima tabara de slabit bazata pe antrenamente Kangoo Jumps

Diana Stirbu organizeaza prima tabara de slabit bazata pe clase de Kangoo Jumps si o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

comunicat de presa

Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps, organizeaza in perioada 18-22 august, in statiunea Baile Olanesti, prima tabara de slabit – Fit Body Camp - bazata pe clase de Kangoo Jumps si sustinuta de o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

“Obiectivul taberei este de a oferi fiecarui participant o metoda usoara si atractiva de a slabi prin reducerea cantitatii de calorii si grasimi, tonifiere musculara, imbunatatirea conditiei fizice si schimbarea programului obisnuit de miscare cu ajutorul ghetelor Kangoo Jumps si a antrenamentelor diversifícate”, afirma Diana Stirbu, organizatoarea taberei de slabit.

Vrem sa ajutam participantii sa ajunga in cea mai buna forma intr-un timp scurt, de aceea am creat un program care sa re-energizeze si sa inspire participantii sa-si schimbe stilul de viata si modul in care arata pentru totdeauna”, declara Corina Comanescu, co-organizatoarea taberei.

Citește și:

Antrenamente intensive indoor si outdoor

Programul este conceput astfel incat cursantii sa aiba parte de cel putin trei antrenamente pe zi, 70% dintre acestea realizate cu ghetele kangoo jumps, restul activitatilor cuprinzand ore de stretching si aqua gym intr-un bazin cu apa termala.

Evaluarea performantei cursantilor

Pentru ca rezultatele sa fie vizibile pe termen scurt, participantii vor trebui sa respecte pe tot parcursul taberei programul alimentar stabilit de nutritionist si orarul de antrenamente conceput de instructorul de Kangoo Jumps, Diana Stirbu.

Fiecare persoana va avea un dosar personalizat, care va contine rezultatele scaderii in greutate si in centimetri, obtinute in cele patru zile de antrenament. Diana Stirbu va superviza si va nota zilnic evolutia lor, urmand ca la finalul programului, toti cursantii sa primeasca dosarul personalizat cu performantele atinse in tabara de slabit.

Citește și:

„Voi urmari indeaproape activitatea fiecarei persoane. Vreau sa ma asigur ca rezultatele sunt maxime si ca oamenii pleaca din tabara cu o silueta mai frumoasa, un corp mai tonifiat si cu mai multa energie si pofta de viata. Voi forma echipe mici cu care sa pot ajunge la rezultate mari, de aceea numarul participantilor va fi limitat la 15 persoane”, adauga Diana Stirbu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.