Setari Cookie-uri

FIT Body Camp, prima tabara de slabit bazata pe antrenamente Kangoo Jumps

Diana Stirbu organizeaza prima tabara de slabit bazata pe clase de Kangoo Jumps si o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Slabitul prin sport si relaxare

Mai mult decat o simpla tabara de slabit, Fit Body Camp este gandita ca o experienta care sa permita relaxarea totala pentru corp si minte datorita locatiei speciale si a antrenamentelor neconventionale.
Participantii vor fi cazati la pensiunea Iulia Star, de 5 stele, in statiunea Baile Olanesti, la doar 180 km de Bucuresti. Locatia dispune de o sala speciala de sport unde se vor desfasura antrenamentele indoor si un platou amenajat special pentru orele in aer liber.

Beneficiile programului vor viza si imaginea personala si stilul vestimentar prin cursurile de personal styling sustinute de Corina Comanescu, consultant de imagine.


"Pentru ca transformarea sa fie completa, in fiecare zi ne vom relaxa vorbind despre ABC-ul stilului personal: cum putem pune in valoare corpul nostru, ce ar trebui fiecare sa aiba in garderoba sau ce nu ar trebui sa purtam niciodata
", declara Corina.

Citește și:

Cine poate sa participe la tabara?

Se pot inscrie la Fit Body Camp persoanele care au peste 18 ani si care nu sufera de spondiloza cervicala, antrenamentele de Kangoo Jumps nefiind recomandate in astfel de afectiuni.
Toate clientele clubului „Kangoo by Diana Stirbu” beneficiaza de o reducere de 10% din costul camp-ului.

Inscrierile pentru tabara se pot face pana la data de 15 august 2013, la numarul de telefon 0728.124.424.

Pentru mai multe informatii despre tabara de slabit si costuri, accesati site-ul www.dianastirbu.ro.

Diana Stirbu este instructor international de Kangoo Jumps si distribuitor autorizat Kangoo Club Romania. In luna mai anul acesta, Diana si-a deschis propria sala – Kangoo by Diana Stirbu – un club dedicat acestui sport si care ofera ore de Kangoo Jumps pentru incepatori, intermediari si avansati, clase pentru copii – Kangoo Discovery si antrenamente pentru mamici si copii – Kangoo Family. Clubul se afla in zona Baneasa, la intersectia Bd. Aerogarii cu Bd. Ficusului, nr. 44 A, cladirea INAV.

Citește și:


Lunar, Diana Stirbu organizeaza la club, petreceri tematice de Kangoo Jumps, iar pe parcursul verii organizeaza si participa in calitate de instructor la cele mai mari evenimente de Kangoo Jumps din Bucuresti.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.