Setari Cookie-uri

Anul acesta Mos Craciun vine de la LadyFIT!

Profita de ofertele din luna decembrie de la LadyFIT si poti achizitiona abonamente pentru un an si trei luni la preturi de sarbatoare!

Comunicat de presa

Pentru un abonament de un an ( full nelimitat), platesti 500 euro + TVA, in loc de 960 euro si pentru un abonament de 3 luni ( full nelimitat), platesti 165 euro +TVA, in loc de 240 euro. Sunt disponibile doar 10 abonamente/ 3 luni si 10 abonamente / an.

LadyFIT iti ofera peste 35 antrenamente dintre cele mai diverse, atat pentru incepatoare cat si pentru avansate. Printre acestea se numara: Ultimate Pilates Sculpt, RearEnd, The Method, Ultimate Pilates Tone, UpperCut, BiteME, WonderWoman, Pilates Slim, Body Worship, Frame, Better Arms & Abs, Chisel, Ballerina, Reshape, BiteME, Tonifiere Incepatori, Gantere Incepatori, Tonifiere Total, Rebound, BodyART, STEP, Tonifiere Avansat, etc.

Fiecare clienta a salii va beneficia de toata atentia necesara din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atat pentru executarea corecta a exercitiilor, cat si pentru realizarea unui plan de antrenament eficient in obtinerea rezulatelor dorite.

Citește și:

Clientele care vin pentru prima data la sala si doresc sa afle mai multe despre o dieta echilibrata si un regim de viata sanatos, au acces gratuit la programul LadyFIT de consultanta in nutritie. Prima sedinta de consiliere in nutritie este gratuita si dureaza 30 de minute. Cori Gramescu este cea care iti va oferi sfaturile necesare pentru o dieta personalizata.

Tot in cadrul LadyFIT, clientele pot opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialistilor LadyFIT vin in atentia clientelor care isi doresc sa beneficieze de cele mai bune rezultate.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile si ofertele puse la dispozitie de LadyFIT, acceseaza: http://ladyfit.ro/index.php.

Citește și:

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.