Setari Cookie-uri

Cori Gramescu la Conventia Internationala de Fitness!

In acest weekend, pasionatii de sport au ocazia sa se antreneze pentru 2 zile impreuna cu unii dintre cei mai buni presenteri internationali si nationali de top, in cadrul celei de-a IV-a editie a Conventiei Internationale de Fitness. Doua zile in care, sute de persoane din lumea fitness-ului si aerobic-ului pasesc alaturi intr-o lume fascinanta, impartasind la unison pasiunea nebuna pentru sport.

Comunicat de presa

Cori Gramescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup si nutritionist, va sustine pe parcursul conventiei, doua seminarii: Ultimate Pilates ( sambata, 12 aprilie de la ora 15:15), care este SOLD OUT si la care vor participa 180 de persoane si Ultimate Pilates instructor course update ( Duminica, 13 aprilie de la ora 10:15), unde mai sunt disponibile doar 20 de locuri. Cori Gramescu va lansa, in colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. In acest seminar, Cori va prezenta o parte a continutul acestui viitor curs.

Ultimate Pilates este o abordare noua si complet originala a exercitiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltata de catre Cori Gramescu si ii incununeaza cu succes activitatea in domeniul sportului de amator si antrenamentelor de grup. Este o metoda extrem de sigura si eficienta, potrivita unei game largi de clienti. De la adolescenti la seniori, ajungand la clientii obisnuiti ai unei Sali de fitness, Ultimate Pilates ofera o solutie fiecarui client in parte.

Citește și:

Ultimate Pilates mentine siguranta elementelor si principiile de baza care au construit fundatia metodei clasice, dezvoltata de catre Joseph Pilates, adaugandu-i-se in plus ultima generatie de concepte din sport: ANTRENAMENT ORIENTAT CATRE REZULTATE, ANTRENAMENT FARA INCALTARI, POSTURA si ECHILIBRU si BLOCURI DE EXERCITII.

Incepand cu anul 2014, Cori Gramescu va lansa, in colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. Impreuna vor organiza cursuri pentru instructor si actualizari in conceptul de antrenament Ultimate Pilates. Conceptul a fost dezvoltat in intregime de catre Cori Gramescu.

Evenimentul va avea loc in perioada 12-13 aprilie, in incinta Hotelului Caro din Bucuresti. Evenimentul este organizat de una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din Romania, Fitness Scandinavia. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/.
Vino si lasa-te inspirat de acest concept nou in cursurile Pilates!

Citește și:

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.