Setari Cookie-uri

Bucataria orientala de bun gust, intr-un nou Kebab Boutique: Califatul Militari

Aici, iubitorii bucatariei orientale se vor putea bucura de gusturile bogate ale specialitatilor si mancarurilor gatite, alaturi de prieteni si familie, intr-un spatiu mare, desfasurat pe doua etaje.

Comunicat de presa

Conceptul Calif, inspirat atat de pasiunea pentru gastronomia orientala, cat si de preocuparea pentru un stil de viata sanatos, va lua, si in noua locatie, forma kebab-urilor si a preparatelor pregatite cu grija, numai cu ingrediente proaspete si naturale. Mai mult decat atat, oaspetii Calif se vor putea bucura de o gama special conceputa pentru a raspunde nevoilor nutritionale cele mai variate, compusa din specialitati Light si Veggie.

Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, este de parere ca:

"Atunci cand luam masa in oras, este esential sa alegem acele locuri unde putem manca produse care sa ne satisfaca pofta, dar care sa ne ofere si necesarul nutritiv, astfel incat sa nu ne abatem de la o dieta obisnuita.

La Calif am intalnit un meniu complex din punct de vedere al gustului, dar si al continutului nutritional.

Citește și:

Este locul unde merg sa mananc un kebab, avand siguranta ca va contine carne de cea mai buna calitate si ingrediente naturale care aduc nutrienti esentiali, antioxidanti, vitamine si minerale, cu un numar minim de calorii.

Lipia cu faina integrala, condimentele orientale, mixurile de legume si sosurile « facute in casa » compun preparatele pe care le recomand celor care au grija de sanatate, dar care vor sa se bucure si de un gust foarte bun."

Printre specialitatile care alcatuiesc gama Light se numara doua feluri noi de kebab, pregatite dupa retete unice, de inspiratie orientala. Kebab-ul de pui cu salata de telina, masline si stafide aurii combina proteine de calitate, carbohidrati complecsi, grasimi sanatoase, fibre si probiotice, intr-o forma gustoasa, cu un numar redus de calorii - mai precis, 426 kcal. O alta combinatie orientala delicioasa si sanatoasa, Kebab-ul de pui cu salata de morcovi, patrunjel si susan, ofera, in acelasi mix echilibrat de nutrienti esentiali, un aport caloric redus, de 462 kcal.

Citește și:

Pe gustul vegetarienilor, produsele Veggie completeaza noul meniu Calif, celebrand gusturile consacrate ale produselor-vedeta, dar si gusturile noi, obtinute prin combinatiile surprinzatoare de ingrediente. Alternativa a produsului clasic Dil Kebab, Veggie Dil este un preparat lactovegetarian, care pastreaza aceeasi savoare a kebab-ului cu branza turceasca savuroasa - Dil.

Un alt produs unic din gama Veggie, Falafel-ul cu sos de vinete si seminte de rodie este inspirat de aromele din bucatariile de pe malul Bosforului, prin combinatia inedita de vinete coapte si seminte proaspete de rodie.

Pentru a pastra gustul bucatariei orientale, in crearea unor retete usoare de vara, toate specialitatile Calif sunt preparate cu cele mai proaspete ingrediente, alese cu grija si pregatite in centrul propriu de productie.

Citește și:

La Califatul Militari, intalnirile cu familia si prietenii pot fi imbogatite de gusturile orientale, intr-un spatiu relaxant, atat in interior, cat si in exterior. In zilele calduroase, terasa incapatoare va fi gazda momentelor delicioase, petrecute intr-o atmosfera colorata de o oaza de verdeata special amenajata.

Specialitatile Calif se mai regasesc si in restaurantele situate in Piata Iancului si in Centrul Istoric al capitalei - Califatul Iancului si Califatul Selari. Califatele sunt deschise la orice ora din zi si din noapte, asteptandu-si oaspetii cu ceai si cafea turcesti puternic aromate si cu specialitati gata sa fie degustate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.