comunicat de presa

Dezvoltate pentru femeile care cauta produse cu texturi inedite care ofera o protectie intensa, gama Lancaster Suncare introduce tehnologia Full Light Protection in 2016. Aceasta asigura protectie maxima impotriva efectelor daunatoare ale soarelui – o performanta reala avand in vedere cat de dificila este imbinarea texturilor catifelate, a uleiurilor sau a cremelor cu un numar atat de mare de ingredienti activi. Protectia optima si placerea irezistibila a aplicarii pe piele te vor convinge sa ai mai multa grija de tine. Iar parfumul unic te va trimite intr-o secunda cu gandul la vacanta. E vremea sa ne relaxam si sa ne bronzam cu Lancaster!

Gel bronzant cu SPF 30

Acest gel de corp usor colorat ofera pielii stralucire imediata, permitand in acelasi timp obtinerea unui bronz intens. Aceasta formula combina:

    Tehnologia exclusiva cu Infrarosu, pentru a proteja pielea de filtrele UVA si UVB, de infrarosii, responsabile pentru scaderea elasticitatii si fermitatii pielii Noul Complex de Activare a Bronzului (Tan Activator Complex - TAC) pentru un bronz uniform, mai rapid, mai intens Agenti hidratanti pentru a proteja pielea de deshidratare, de uscaciune si de descuamare Mai bine protejata, pielea ta este va fi mai frumoasa, va avea o stralucire minunata, vizibil luminoasa si de durata

Rezultatele testelor*

    Absorbtie in piele (86%) Piele mai fina (97%) Bronzare mai rapida cu expunere redusa (95%) Bonz mai intens (97%)

*testul a fost realizat in Spania/73 de femei (18/68 de ani) – au aplicat produsul in timp ce stateau la soare (o data la 2 ore, timp de 2 saptamani) PRET RECOMANDAT: 135 RON(disponibil exclusiv in magazinele Sephora)

Ulei bronzant pentru plaja SPF 30/ 50

Cu o experienta de peste 40 de ani in produse solare, Lancaster stie ca un bronz frumos este rezultatul direct al unei protectii de inalta calitate. Pionieri in cercetarea ADN-ului, expertii nostri au identificat rolul razelor infrarosii in procesul de imbatranire si impactul lor negativ asupra pielii si ADN-ului. Uleiul satinat, pentru un bronz rapid, contine o formula unica ce combina:

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: