Setari Cookie-uri

Faina care nu ingrasa

O romanca revolutioneaza industria alimentara! Paine, snitele, pizza, torturi, cozonac, placinte, chiftele, sarmale si multe altele... care nu ingrasa! Cum este posibil? Doamna doctor Gabriela Man a inventat o serie de mixuri dietetice de faina, bazate pe indicii glicemici, din care vor putea fi fabricate o multime de produse alimentare pentru supraponderali si pentru cei care doresc sa adopte un stil sanatos de viata. Produsele vor fi disponibile in curind pe piata sub numele Slabesti mancand, iar din 16 decembrie, doritorii le pot comanda on line, la adresa www.slabestimancand.ro.

Doamna doctor Gabriela Man a gasit o solutie si pentru aceasta problema, prin utilizarea unui artificiu de combinare a fainii integrale cu diverse fibre cunoscute pentru aportul lor in scaderea secretiei de insulina, ceea ce inseamna ca desi aportul de fibre nu este excesiv de mare, efectul amestecului asupra glicemiei este minor.

Avantajele regimului bazat pe mixul “Slabesti mancand”

1. Regimul nu implica restrictii din punct de vedere al aportului caloric - nu exista riscul adaptarii metabolice. Greutatea obtinuta in etapele de slabire si diversificare se mentine fara eforturi!

2. Permite o viata fara frustrarile inerente altor tipuri de regim (hipocaloric, disociat) – in acest tip de regim se poate gati orice tip de preparat, cu mici exceptii (de ex. nu exista deocamdata inlocuitor echivalent pentru cartofii prajiti sau copti). Se pot gati snitele, fripturi, pizza, prajituri cu crema, torturi, cozonac, placinte cu diverse umpluturi, chiftele, sarmale etc. Aproape nu exista preparat pe care sa nu-l poti adapta la acest produs inovativ!

3. Creste energia organismului pe parcursul intregii zile – nu se mai produc hipoglicemiile repetate din alimentatia bogata in amidon si zahar, ceea ce conduce la optimizarea nivelului energetic. Fara acele hipoglicemii dispar: somnolenta de dupa masa, iritabilitatea, poftele diverse (in special pentru dulciuri) etc.

4. Se normalizeaza constantele metabolismului glucidic si lipidic – vom fi mult mai sanatosi! Se normalizeaza trigliceridele sanguine, colesterolul, glicemia. Evident, nu mai prezentam riscul de a face diabet zaharat (mai mult de jumatate din supraponderali fac diabet zaharat), ateroscleroza, infarct cardiac, accident vascular etc.

5. Este un regim pentru intreaga familie: este mai mult decat benefic sa scoti din alimentatie alimentele rafinate, amidonul, zaharul, sa reduci consumul de grasimi saturate. Fiind regim de intretinere, greutatea se mentine constanta la cei din familie care nu au probleme in acest sens. In schimb, sanatatea intregii familii nu va avea decat de castigat!





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.