Setari Cookie-uri

Nu lasa sezonul rece sa-ti afecteze zambetul

NIVEA iti vine in ajutor cu doua produse destinate ingrijirii buzelor pentru ca tu sa poti zambi in fiecare zi.

Comunicat de presa

Buzele sunt cele care ne ajuta sa ne exprimam starile, aproape in orice moment al zilei. Ne dorim sa avem buze frumoase tot anul, indiferent de sezon, iar cand buzele noastre sunt sanatoase ne simtim mai fericite, mai atragatoare si mai sigure pe noi. Buzele frumoase spun: „Am o zi buna!”. Cu toate acestea, ele au o sensibilitate de 200 de ori mai mare decat cea a degetelor, iar diversi factori precum soarele, anumite medicamente, frigul, vantul si aerul uscat, ne pot usca buzele. Iar cand acest lucru se intampla, un simplu zambet poate deveni dureros.

NIVEA iti vine in ajutor cu doua produse destinate ingrijirii buzelor pentru ca tu sa poti zambi in fiecare zi. Balsamul de buze NIVEA Lip Care MED Protection este perfect pentru o utilizare zilnica, mai ales acum ca se apropie sezonul rece, si asigura protectie, hidratare si ingrijire de lunga durata.
Daca totusi buzele tale striga dupa ajutor, fiind foarte uscate si crapate, foloseste NIVEA Lip Care SOS Lip Relief, un tratament cu efect imediat asupra buzelor tale, ce le ofera „primul ajutor” de care au nevoie.

Stiati ca?


Buzele noastre au pielea subtire si delicata, neavand glande sudoripare si nici sebacee.
Culoarea puternica a buzelor noastre este data de faptul ca este o zona intens vascularizata, care are o piele foarte subtire.

Protejeaza-ti buzele inainte ca acestea sa devina uscate


Balsamul de buze NIVEA Lip Care MED Protection reprezinta sprijinul perfect pentru buzele tale, in lupta de a preveni uscarea lor si de a le oferi hidratarea necesara. NIVEA Lip care MED Protection este recomandat pentru utilizarea zilnica mai ales in sezonul rece, protejandu-ti buzele de factorii de mediu. Balsamul contine vitamina E, un antioxidant care protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi. In acelasi timp, vitamina E reface gradul de hidratare a buzelor, lasand buzele catifelate si protejate pentru o lunga perioada de timp. NIVEA MED Protection asigura protectia impotriva razelor UVA si UVB avand SPF 15, fiind astfel ideal si pentru persoanele care practica sporturi de iarna. Astfel, daca te pregatesti sa pleci la ski la iarna, nu uita sa iei cu tine balsamul de buze NIVEA Lip Care MED Protection! Compatibilitate la nivelul pielii aprobata dermatologic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.