Setari Cookie-uri

Nu lasa sezonul rece sa-ti afecteze zambetul

NIVEA iti vine in ajutor cu doua produse destinate ingrijirii buzelor pentru ca tu sa poti zambi in fiecare zi.

Pret recomandat: 12 RON

Iar pentru momentele in care buzele tale iti transmit semnale SOS, foloseste NIVEA Lip Care SOS Lip Relief , tratamentul instantaneu al buzelor crapate si uscate. Acesta este creat special pentru a oferi ingrijire intensiva buzelor uscate, crapate si inflamate. S.O.S. vine de la “salvati-ne sufletele!”, insa pentru NIVEA Lip Care SOS Lip Relief acronimul inseamna “salvati-mi zambetul!”. Balsamul de buze iti ofera un ajutor rapid si profesionist si iti aduce inapoi zambetul pe buze. Formula cu Dexpanthenol calmeaza rapid buzele crapate, iar noul ingredient, mentolul, racoreste si calmeaza instantaneu buzele afectate. Pielea buzelor se vindeca, isi recapata elasticitatea si textura catifelata si este vizibil mai neteda, fiind protejata de factorii de mediu. Compatibilitate la nivelul pielii aprobata dermatologic.
Pret recomandat: 13,15 RON

Cateva sfaturi pentru un zambet perfect...


1. Odata pe saptamana buzele tale au nevoie de exfoliere. Maseaza delicat buzele cu apa calduta si cu o periuta de dinti pentru a activa circulatia sangelui, a indeparta pielea moarta si a imnuia buzele. Pentru a preveni uscarea lor, foloseste NIVEA Lip Care MED Protection.

2. Muscatul buzelor poate fi atragator dar nu-ti recomandam sa faci asta prea des daca iti doresti sa ai buze frumoase si catifelate. Saliva usuca buzele asa ca iti recomandam sa folosesti balsamul de buze pentru a regla nivelul de hidratare al buzelor tale.

3. O infuzie saptamanala cu musetel hidrateaza nu doar tenul, ci si buzele. Fierbe apa, adauga cateva flori de musetel si lasa-le cateva minute; apoi pune un prosop pe cap si inhaleaza vaporii timp de 5-10 minute. Acest tratament este cu atat mai eficient in sezonul rece, cand pielea si buzele noastre au nevoie de si mai multa hidratare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.