Setari Cookie-uri

15 sfaturi ca sa uiti o iubire imposibila

O iubire imposibila poate fi uitata!

Nimeni n-a spus ca ar fi usor, dar trebuie sa iti doresti cu adevarat si o sa reusesti. Uite cum poti sa treci peste o dezamagire in dragoste:

1. Mergi inainte, nu privi inapoi

Indeparteaza-te de trecut si priveste catre viitor. Nu rezolvi nimic daca iti pierzi timpul construind scenarii imposibile. Accepta ca totul se intampla cu un scop si nu trai din amintiri sau pareri de rau.

iubire imposibila 2. Discuta si epuizeaza

Daca simti nevoia sa te descarci, vorbeste cu o prietena buna care te intelege cel mai bine.

Fii deschisa, spune tot ce simti si epuizeaza subiectul.

3. Razi si plangi

Descarca-te si plangi cat ai nevoie. La un moment dat o sa ramai fara lacrimi si va trebuie sa te ridici din nou in picioare.

Iesi din casa, fa haz de necaz cu prietenele tale si lasa-le sa te ajute. Cu siguranta n-ai mai petrecut de mult o seara nebuna ca intre fete.

4. Accepta ca ai nevoie de sprijin

Citește și:

Oricat ti-ai dori sa treci singura peste aceasta dezamagire, nu vei reusi fara ajutorul prietenilor sau al familiei. Accepta ca ai nevoie de sprijinul celor dragi pentru a depasi o perioada dificila.

5. Recapata-ti independenta

Stabileste-ti standarde noi si gandeste-te ca meriti mai mult de atat. O iubire imposibila este doar o lectie de viata. Trebuie sa fii independanta si sigura pe tine. Ai incredere ca vei reusi sa iti gasesti fericirea alaturi de persoana potrivita.

sursa foto: shutterstock/Copyright: Jose AS Reyes

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.