Setari Cookie-uri

15 sfaturi ca sa uiti o iubire imposibila

O iubire imposibila poate fi uitata!

10. Reintalneste prieteni vechi

Cauta prin agenda telefonului contacte mai vechi. Cu siguranta, vei gasi colege sau prietene indepartate, care ar accepta bucuroase sa stea din nou la povesti cu tine. Vorbeste doar despre ceea ce iti face placere si deschide-ti sufletul numai in fata persoanelor care iti inspira incredere.

11. Iesi cat mai mult

Cand esti deprimata incearca sa iesi tot mai mult afara din casa. Chiar daca te simti confortabil in camera ta, inevitabil gandurile or sa-ti zboare tot la fostul tau iubit si starea ta se va inrautati.

sursa foto: shutterstock.com

12. Aminteste-ti ce te face fericita

Fa o lista cu toate lucrurile care te fac fericita; garantat, zambetul o sa ti se intipareasca imediat pe fata. Pasul urmator? Bineinteles, este momentul sa iti indeplinesti dorintele.

13. Fii mereu ocupata

Ocupa-ti majoritatea timpului cu activitati menite sa te relaxeze. Citeste, iesi la plimbare si nici nu vei simti cum trece vremea. Fii mereu ocupata si treptat o sa te obisnuiesti cu un alt stil de viata: linistit si lipsit de griji.

Citește și:

14. Accepta ca totul s-a sfarsit

Impaca-te cu gandul ca totul s-a terminat si nu mai are rost sa speri. Nu te hrani cu sperante false si invata sa fii mai disciplinata in relatii.

15. Asa este mai bine

Tine minte ca toate se intampla cu un motiv. Impaca-te cu gandul ca asa este cel mai bine pentru tine si nu iti pierde speranta ca intr-o zi totul va fi bine.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.