Setari Cookie-uri

10 motive pentru care te-ai indragostit de barbatul nepotrivit

Orice alegere are riscurile ei. De ce alegi mereu persoana nepotrivita.

Norocul in dragoste pare ca te ocoleste si te aduce mereu langa barbatul nepotrivit? Iata de ce faci mereu alegerile nefericite in dragoste:

1. Fugi de singuratate

Ai fost dezamagita de nenumarate ori si iata, destinul ti l-a scos in cale tot pe el. I-ai cunoscut deja intentiile si ai aflat ca planurile lui de viitor nu seamana cu ale tale. Care viitor? El nu vrea decat sa se distreze, in timp ce tu visezi la dragoste si loialitate.

Teama de singuratate nu-i o scuza pentru a convietui langa barbatul nepotrivit. Fugi cat inca mai ai timp si gaseste fericirea adevarata.

barbat nepotrivit sursa foto: shuttesrtock.com

2. Crezi ca poti sa-l schimbi

Dintotdeauna ai fost o luptatoare. Toate ti-au iesit asa cum ai vrut si crezi ca asa se va intampla si cu el. Barbatul care te-a dezamagit o data o va face si a doua oara chiar daca s-a intors la tine cu ochii in pamant.

Citește și:

Nu-i crede scuzele si indeparteaza-te de el. Chiar daca ti-a promis el nu se va schimba niciodata si timpul nu va face decat sa-i accentueze defectele pe care te prefaci ca nu le vezi.

3. Nu-ti place rutina

Esti permanent in cautare de ceva nou si te plictisesti usor. Asadar, te-ai gandit ca viata langa el va fi una palpitanta dar socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa. Daca ai langa tine un barbat rece, care nu iti acorda atentia necesara si ti-a inselat increderea, ar fi momentul sa iei in calcul separarea. Este doar un cuceritor care iti va aduce doar nefericire.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.