Setari Cookie-uri

10 motive pentru care te-ai indragostit de barbatul nepotrivit

Orice alegere are riscurile ei. De ce alegi mereu persoana nepotrivita.

4. Vrei sa atragi atentia

Iti place sa ai toate privirile atintite deasupra ta. Insa, cand ai devenit centrul brafelor si escapadele lui ti-au ajuns deja pe la urechi, probabil nu iti mai place prea mult atentia. Ei bine, orice alegere isi are riscul ei. Daca ti-ai ales barbatul cuceritor nu ar trebui sa te mire consecintele.

5. Iti place riscul

Te plictisesc povestile de iubire care urmeaza acelasi scenariu. S-au intalnit, s-au indragostit si acum se inteleg excelent. Putin cam plictisitor pentru gustul tau. Te atrage barbatul misterios, care iti spune doar jumatate de adevar si dispare cand vrea fara sa ofere vreo explicatie. Oare?

barbat misterios sursa foto: shutterstock.com

6. Vrei ceva nou

Crezi ca ai testat totul in materie de relatii si acum ai vrea sa vezi cum merge treaba cu baiatul cel rau. El este singurul care nu ti-a picat in mreje si tare ai vrea sa il analizezi indeaproape. Transformi jocul seductiei intr-o adevarata vanatoare, insa ai grija! La final, trofeu s-ar putea sa fii chiar tu.

Citește și:

7. Nu stii inca ce cauti

Cand esti nehotarata si nu stii exact ce cauti, ar fi ideal sa-ti iei o mica vacanta. Pune-ti gandurile in ordine si nu iti dezorganiza mai tare viata alaturi de persoana nepotrivita. O eventuala tradare nu va face decat sa iti adanceasca neimplinirea.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.