Setari Cookie-uri

Cele 5 etape ale sexului

Ai citit despre diete sexuale, despre beneficii, despre pozitii si secrete, dar care sunt demersurile sexului?

Fac pariu ca nu te-ai gandit niciodata la sex ca la un lucru ce poate fi impartit in mai multe etape. E sex! Ce sa imparti in etape? Intrarile? Biletele taiate la intrare? Tipetele? E, bine, se poate! Stai numai! Sunt chiar cinci etape dupa cum urmeaza...

1. Fetita cu chibriturile

Mergeti la culcare si iti este putin cam frig? Aprinde-l pe nenorocitul de Antonio! Da, stiu, iubitul tau este ferbinte. Este mereu fierbinte(Nu ma intreba cum stiu asta)! Ce poti face altceva decat sa te culcusesti la pieptul lui, sa iti strecori picioarele reci intre coapsele sale primitoare, sa il iei in brate, sa il mangai dragastos pe piept si nu numai? Sau sa te intorci cu spatele la el si sa ii pui fundul in poala de parca nu stii ca Regele Arthur va fi mai mult decat receptiv la aceste miscari.

Apoi Gigel (sau cum l-o chema pe partenerul tau de...dans) incepe si te saruta si te alinta. Si nu poti sa nu ii raspunzi, pentru ca iti place, oricat de obosita ai fi. Si oricat te-ar durea capul, pentru ca stii: sexul este cel mai bun analgezic.

Citește și:

Oamenii normali numesc asta „preludiu”, dar aici este vorba de mai mult de atat! Este jocul fetitei cu chibrituri, pentru ca tu, draga mea, tu esti mai obraznica decat vrei sa recunosti si il aprinzi pe „sarmanul” baiat care nu voia decat sa doarma.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.