Setari Cookie-uri

Cele 5 etape ale sexului

Ai citit despre diete sexuale, despre beneficii, despre pozitii si secrete, dar care sunt demersurile sexului?

2. Prima intalnire

Ocheste, tinteste, trage! Asa, Gigele! Vezi ca ai reusit! Credeam ca nu mai incepi odata!

Stiu, uneori joaca dureaza cam mult, dar niciodata prea mult. Pentru ca, indiferent de ce crezi, dojana ajuta la sporirea pasiunii... a focului actului sexual, a lui!

Si asa, bine pregatit, imbarbatat, sigur pe el si ferm in convingeri , Regele Arthur vine in intampinarea Bubulinei. Iar Bubulina, bine cosmetizata dinainte, cu buzele umede si bujori in bujori, transpirata toata de emotii... ii acorda un pseudo-french-kiss.

3. Marea Dilema a Actului III

Apoi incepe amuzamentul. Regele nu se poate hotari daca sa ramana pe mosie cu Bubulina sau sa se intoarca la palat, uneori il mai cheama si pe Excalibur, sa se consulte cu el. Si intra si ies pe portile raiului de parca este zi de parastas.

Intra vaporul in port, apoi pleaca pentru un alt transport (trans-port!). Ratonul se joaca cu veverita, mosul coboara in beci, liliacul intra in pestera, iubitul tau introduce eclerul in gogoasa, stridia intra in scoica, dresati maimuta... din nou si din nou si din nou si din nou...

Citește și:

Aici ai inteles ce se intampla, asa ca nu voi insista mai mult decat este cazul. Doar... nu te uita la film in acelasi timp!

4. Astronautii

Dupa demersurile nehotaratului Arthur, Bubulina a hotarat sa plece in al noulea cer. Jessica este inundata de calduri, invadata de sentimentul imposibil de explicat prin cuvinte, ci doar prin mimici si sunete imposibile de redat aici si acum.

Totusi, pentru ca ideal este sa vi se intample in sincron, Arthur se face astronaut si se vor reintalni intr-un mare „Aaaaaaa!!!”. Sau doar se vor reintalni si in al zecelea cer...

Musca-i buzele, saruta-l tinandu-ti respiratia, inchide ochii ca sa savurezi mai bine momentul, spune-i cat de bun a fost si ca e mai bun decat toti prietenii lui (nu, asta nu!)!

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.