Setari Cookie-uri

Profil de prostituata: Iubire contra cost

Cred ca este momentul sa dam cartile pe fata.

Cred ca este momentul sa dam cartile pe fata.

Intotdeauna am fost judecata de nevestele sau iubitele tuturor barbatilor. Nici nu ma cunosc, insa ma jignesc ca la usa cortului, folosind cuvinte la care nu te-ai astepta de la niste doamne care se vor a fi respectate. Toata lumea da vina pe mine din cauza slujbei pe care o am.

Profil de prostituata: Iubire contra cost

Profil de prostituata: Iubire pe bani

Prostitutia… o slujba din placere

Toata lumea ma condamna. Pentru ce? Femeile vor spune ca destram familii, fur barbati si distrug viitorul cuplurilor. Dar hai sa fim seriosi. Niciodata nu am avut o relatie cu un barbat insurat sau implicat intr-o relatie.

Sunt ca oricare alta femeie, numai ca eu am avut mai multi neuroni si am reusit sa fac din sex o meserie profitabila. Nu sunt fortata si nici constransa de absolut nimic, o fac pentru ca imi place si simt ca detin controlul asupra barbatilor. In loc sa mi se reproseze mai bine mi s-ar multumi pentru ca datorita mie barbatii vin acasa din placere. Eu ii relaxez si ii fac sa uite de probleme, la mine vin cand se cearta cu partenerele, pe mine ma injosesc si tot pe mine ma roaga sa le indeplinesc fanteziile sexuale. Si imi place pentru ca mai simt importanta, pentru ca imi este mangaiat orgoliul de femeie sexuala, pentru ca ma simt satisfacuta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.