Setari Cookie-uri

Profil de prostituata: Iubire contra cost

Cred ca este momentul sa dam cartile pe fata.

Profil de prostituata: De ce sunt la mana barbatilor?

Imi place sexul. Fiecare milimetru patrat de piele reactioneaza la atingerea unui barbat, fiecare por se deschide in momentul actului sexual, fiecare celula imi cere mai mult, mai mult si… mai mult. Cum sa nu vrei sa fii satisfacuta?

Profil de prostituata: Iubire pe bani

Sunt condamnata pentru simplul fapt ca fac treaba murdara a femeilor. Nu sex oral, nu sex anal, fara ca partenerul sa ejaculeze pe voi. Imi cer scuze ca va intreb, dragele mele… Dar voi sunteti femei? Sau sa fie vorba doar despre o relatie “fericita” in care compromisul a pleostit penisul barbatului? In aceste cazuri intervin eu, femeia dispusa sa faca orice pentru a vedea un barbat fericit. Si sa nu credeti ca o fac pentru bani (joaca si ei un rol fooooarte important). O fac pentru ca imi place. Ador sa vad disperarea din ochii barbatilor care vin in genunchi la mine, rugandu-ma sa ii satisfac. Pentru asta traiesc, sa injosesc femeile care nu sunt femei si sa ofer putere barbatilor slabi.

Citește și:

Ma multumesc cu atentia primita de la barbati (e suficienta pentru orgoliul meu de prostituata). Sunt femeie si corpul meu este prajitura dupa care tanjesc barbatii. V-ati intrebat vreodata ce le fac de se intorc la mine?

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.