Setari Cookie-uri

Poveste din tara homosexualitatii

Putin diferita, putin mai mult neinteleasa.

Prima relatie

In clasa a XI-a, la inceputul anului, D., acea „cea mai buna prietena” care nu mai avea de mult acest statut, a parut ca isi schimba usor comportamentul fata de mine.

Initial, am crezut ca vrea doar sa relegam acea prietenie, sa fim din nou echipa Sfarma-Tot, care nu se teme de nimic, care face orice tema si indeplineste orice sarcina ca o echipa adevarata si care se distreaza pe masura.

D. voia, de fapt, sa ma testeze. A ramas intr-o seara la mine – asta nu a fost deloc ciudat, se mai intamplase – si, inainte de culcare, m-a sarutat. A zis ca voia de mult sa faca asta, dar ca se temea de reactia mea. I-am raspuns si ne-am sarutat din nou, si din nou.

Am repetat cateva seri „scaparile” astea, cum le-a numit ea. Si nu ma asteptam sa tina. Am mers impreuna pana la gesturi si detalii foarte intime, despre care nu va voi povesti, gandindu-ma ca, poate, unii oameni sunt dezgustati de asta, desi mi se pare o prostie.

Citește și:

Dupa aproape o luna, mi-a spus ca nu poate continua asa. Si aici s-a terminat.

Totusi, de trei ani sunt la facultate si de doi stau la camin, unde am cunoscut-o pe E., care este cu un an mai mare decat mine si mult mai deschisa la minte din acest punct de vedere.

Avem o relatie de un an si jumatate si ma simt mai bine ca niciodata! Pot, in sfarsit, sa merg cu prietena mea de mana pe strada, pot sa o sarut in public, fara sa ma tem ca se va simti rusinata sau ca ma va respinge. Am, in sfarsit, o relatie adevarata. Si iata ca dureaza!

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.