Setari Cookie-uri

La povesti cu mama

Alte vremuri, alte mentalitati. Alte alegeri?

Mamele si discutiile despre sex

Bine, daca ai o mama vorbareata, s-ar putea sa iti doresti sa o opresti din cand in cand... sa nu iti dea chiar toate detaliile.

Prima si singura discutie despre sex cu mama a pornit de la intrebarea mea, pe care i-am pus-o din senin: ai avut si alti iubiti-iubiti in afara de tata?

M-a privit cu ochi mari de parca as fi fost nebuna. Nu pentru ca nu stie despre viata mea sexuala sau despre „moda” de acum, care face majoritatea fetelor sa isi „piarda” virginitatea inainte de nunta, ci pentru ca nu ar fi conceput aceasta varianta pentru cazul ei.

A privit un moment in jos, spre patrunjelul pe care il toca pentru ciorba, apoi si-a ridicat fruntea si m-a privit direct in ochi: „Nu.”

Pentru ca nu a adaugat ea nimic, am intrebat-o eu: Si... daca nu ti-ar fi placut?

Aici nu mai stiu exact toate cuvintele si m-a emotionat foarte mult raspunsul pe care mi l-a dat. La tine poate nu va ajunge chiar toata emotia, neputand folosi aceleasi cuvinte si nefiind implicata in aceasta poveste, dar raspunsul a fost ca nici prin cap nu i-a trecut lucrul acesta: il iubea, o iubea, se sincronizau perfect la alte maruntisuri, saruta perfect, o tinea in brate perfect, nu putea sa nu o... iubeasca perfect.

Citește și:

Daca as fi fost mama, as fi facut aceleasi alegeri desi, poate, din motive diferite. Nici pe Ionel nu l-as fi pastrat, nici pe soldatul care scrie frumos, dar nu stie sa sarute, nici pe oricare alt „flacau” care m-ar fi curtat. Dintr-un singur motiv: cand intalnesti persoana potrivita, chiar daca nu este un om perfect, face totul perfect pentru tine.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.