Setari Cookie-uri

Poveste bigama: 2 oameni imparteau o viata

Ai crede ca esti singura persoana care iti traieste viata...

Ce are ea atat de special?

Mi-a spus despre ea inca de la prima tresarire (adica acum aproape un an). Nici macar nu trecuse la fapte si mi-a spus „Mama, mie imi place de L.”

Am vazut negru si am simtit ca se invarte casa cu mine. M-am asezat pe podea, ca sa fiu sigura ca nu mai am unde sa ma duc. Dupa ce a trecut vartejul... l-am privit asa cum stia el... Asa cum el stia ca trebuie sa imi dea o explicatie.

Mi-a povestit despre cum este ea frumusica si prietenoasa, deschisa, spontana... despre zambetul ei perfect... despre cum ii place ca nu se machiaza. Mi-a spus ca, daca nu ma opun, ar vrea sa incerce sa se apropie mai mult de ea - nu si-a dat seama cat de caraghios suna pentru mine in acel moment; cred ca inca nu si-a dat seama. S-a rupt filmul, desi el si-a continuat discursul ceva timp.

I-am raspuns ca poate face orice vrea, atata timp cat mie nu imi lipseste nimic. I-am raspuns robotic si, daca as putea da timpul inapoi si daca mi-as putea controla emotiile mai bine, evident, nu i-as mai da aceeasi replica.

Citește și:

Acum vreo saptamana, mi-am facut curaj si l-am intrebat: „Ce are ea atat de special?” Pentru ca era fericit si cand eram doar noi doi, cand nu imi imparteam viata cu L. Cand nu imi imparteam nici hainele, nici copilul, nici iubitul cu L.

Iar raspunsul a fost mai penibil, mai sec si mai dureros decat mi-as fi imaginat: „Simt ca ma iubeste.”

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.