Setari Cookie-uri

De ce dragostea dureaza doar 3 ani?

Dragostea dureaza 3 ani pentru ca asa a spus un scriitor, pentru ca asa au demonstrat anumite studii, sau pentru ca in realiate chiar asa este.

Poti sa ma contrazici si sa imi spui ca dragostea adevarata dureaza o viata intreaga si ar dura 7 vieti daca am fi avut atatea, dar eu am sa merg pe ideea mea care imi spune ca dragostea adevarata dureaza doar 3 ani dupa care intervin alte sentimente.

Nu am sa iti vorbesc nici din carti si nici din piese de teatru, insa daca ar fi sa iti vorbesc din proprie experienta ti-as spune ca dragostea dureaza 10 luni, sau cel putin la mine asta este pragul.

Cam atat cu experienta mea de femeie indragostita si dezamagita, sa revenim la oile noastre si mai exact la cei 3 ani de iubire oarba.

foto cuplu tinandu-se de mana sursa shutterstock

Lucrurile incep de fiecare data cam la fel…l-ai vazut, te-a vazut, v-ati placut si a fost dragoste la prima vedere. A doua varianta este cea in care iesiti in oras o perioada destul de lunga de timp in care incercati sa va cunoasteti si sa va dati seama cat de bine va potriviti, sau este chiar cel mai bun prieten al tau pe care nu l-ai remarcat pana acum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.