Setari Cookie-uri

De ce dragostea dureaza doar 3 ani?

Dragostea dureaza 3 ani pentru ca asa a spus un scriitor, pentru ca asa au demonstrat anumite studii, sau pentru ca in realiate chiar asa este.

Pasiunea incepe sa dispara din ce in ce mai mult, cresc grijile, stresul si agitatia. Toata atentia este indreptata catre copil si ajungeti sa va neglijati. Bineinteles ca nu sunteti constienti de asta pentru ca asta este drumul firesc al fiecarei familii.

Piesa centrala este acum copilul, iar intre cei doi parteneri intervine obisnuinta si grija pentru bunastarea copilului.


Tu renunti la lenjeria sexy
si apelezi la cea practica. Nu mai ai timp sa te aranjezi ca alta data, sa intri in rolul de iubita sexy si pasionala, romantica si jucausa, iti joci rolul de mama iubitoare si sotie devotata, care de altfel sunt roluri la care fiecare femeie viseaza, insa ele duc uneori la destramarea familiei, mai ales cum cand tentatiile sunt atat de mari.

El inceteaza sa iti mai spuna in fiecare zi ca esti frumoasa si pentru ca stii ca te iubeste oricum, incepi sa te neglijezi. Nu mai iesiti in oras pentru ca nu mai aveti timp, preferati sa stati in casa in fata televizorului si sa comentati stirile de seara pentru ca alte subiecte de discutie nu aveti.
Si uite asa, a intervenit obisnuinta si dragostea ramane acolo undeva intr-un coltisor.

Citește și:

Ea nu dispare. Dispare pasiunea debordanta de la inceput, dispare focul iubirii si intervine dragostea banala, dragostea obisnuita care nu iese cu nimic in evidenta. Dragostea pe care oricine o va trai la un moment dat si nu va vrea sa renunte la ea, din simplul fapt ca e atat de frumoasa, dar atat de comoda.

foto prima pagina cuplu fericit sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.