Setari Cookie-uri

De ce dragostea dureaza doar 3 ani?

Dragostea dureaza 3 ani pentru ca asa a spus un scriitor, pentru ca asa au demonstrat anumite studii, sau pentru ca in realiate chiar asa este.

Oricare dintre situatii ar fi cea prin care ai trecut tu, e clar ca la un moment dat intervine iubirea. La inceput sunt flacarile pasiunii cele care nu va dau pace, dorinta de a-l cuoaste pe cel de langa tine cat mai bine, de a petrece cat mai mult timp impreuna.

Incep micile cadouri fara vreun motiv anume ca doar vorba aia, trebuie sa te cucereasca, sa te surprinda (si tu trebuie sa faci la fel, sa nu crezi ca ai scapat), ii cunosti prietenii, ii cunoaste si el pe ai tai, va cunoasteti parintii si la un moment dat ajungeti la concluzia ca este timpul sa va mutati impreuna.

Si ce poate fi mai frumos de atat? In fiecare zi alaturi de persoana iubita, adormiti si va treziti de fiecare data unul langa celalalt, luati micul dejun impreuna, faceti curat impreuna, cumparaturile de sfarsit de saptamana sunt o placere, chiar gatiti impreuna din cand in cand. El te asteapta cu masa pregatita cand tu vii obosita de la job si invers.

Citește și:

Faceti dragoste in toate colturile casei , iar tu il surprinzi de fiecare data cu lenjerie sexy si provocatoare, el se incita si iti spune cat de mult te doreste.

In fiecare zi ii spui ca il iubesti si el iti raspunde la fel, va alintati si va rasfatati reciproc. Ce sa mai …lapte si miere in relatia voastra, si asa este in orice relatie frumoasa la inceput.

Ce mai ramane de facut dupa ce v-ati mutat impreuna? Va casatoriti, cel putin acesta este mersul firesc al lucrurilor. Aveti cea mai frumoasa nunta, vine si primul copil si gata.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.