Setari Cookie-uri

Stiu sa fac 70 de lucruri: 69 si cartofi prajiti

Fisa postului pentru Femeia Fantastica

Romanii au o vorba: femeia trebuie sa fie gospodina in bucatarie, doamna pe strada si sa renunte la moravuri in pat.Sau sa fie frumoasa, desteapta si devreme acasa, in ordinea asta.

Adicatelea femeile care nu se incadreaza in tiparele clasice de frumusete, proceseaza mai lent si muncesc pana le sar ochii din cap in ceas de noapte au pierdut startul pentru piata matrimoniala?

Ce-i drept, cand ajungi acasa seara la 10 sau in crepetul zorilor dupa schimbul de noapte, nu-ti mai arde sa tocanitesti si sarmalesti pentru placerea culinara a familiei, ca o gospodina in bucatarie care te afli si te gasesti. Cu atat mai putin sa-ti mai arda de giumbuslucuri erotice desprinse din Cirque de Soleil.

Si daca in ecuatia asta mai intra si progenitura familiei, fisa postului pentru nevasta standard se mareste exponential.

Dar pana sa te ridici in rang de sotie, trebuie sa concurezi feroce pe piata casatoriilor, acolo unde o personalitate frumoasa trebuie sa se imbine cu manichiura perfecta, spranceana arcuita si sani care sa sfideze gravitatia.

Citește și:

foto shutterstock bruneta frumoasa

Totul in speranta ca dumnealui, barbatul, va binevoi sa-si strice dunga de la pantaloni, sa se propteasca in genunchi si sa te intrebe suav daca vrei.

Cand eram copil, am urmarit fascinata in Miss Litoral cum Anca Turcasiu isi mula trupul perfect in cadrul de sarma care contura femeia ideala. Pana la ea, toate celelalte concurente erauprea scunde, prea inalte sau prea grase si automat deveneau tinta glumelor proaste. Carevasazica, nu s-au ridicat la asteptarile domnilor din public si erau demne doar de dispret. Ca si cum dai la o parte o bucata de carne stricata din galantar.

Nu am fost niciodata o femeie frumoasa. De cand am iesit din pubertate, m-am batut cu tendinta mea naturala de ingrasare iar la un moment dat, am pierdut batalia. La 1,63 cm aveam 61 de kilograme. Deci eram grasa si neeligibila la inima vreunui barbat.

Citește și:

Nu imi indesam fata cu ciocolati, cartofi prajiti si costite la gratar dar munceam intr-un ritm care nu imi permitea sa mananc pana la 6 cel tarziu, cum trambiteaza dieteticienii.

Desi initial nu am dat atentie comentariilor rautacioase, la un moment dat au inceput sa ma atinga. Intr-un autobuz in care era inghesuiala si incercam sa ajung la usa, intotdeauna se gasea cate un “domn” cu burta abia tinuta-n frau de bracinari care sa spuna printre dinti: “Da’ sa mai slabeasca, da-o dracu’ de vaca!”.

Am trecut intr-o zi pe strada pe langa un grup de spargatori profesionisti de samanta cu doctorat in frunze taiate. De fapt, nu am trecut pe langa ei pentru ca erau latiti ca raia pe tot trotuarul.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.