Setari Cookie-uri

Stiu sa fac 70 de lucruri: 69 si cartofi prajiti

Fisa postului pentru Femeia Fantastica

Mi-am analizat optiunile din timp. Fie o luam pe spatiul carosabil si riscam sa ma injur frateste cu soferii, stiind ca ei au dreptate, fie o taiam voiniceste printre ei. Am luat-o printre domnii respectabili care duhneau a bere cu gust puternic si amarui iar unul dintre ei a executat o manevra de intoarcere prea brusca si a intrat in mine. In loc sa-si ceara scuze, incepe sa urle: “Da’ ce faaaaaa, nu-ti mai ajunge strada? Ce-ti mai place shaorma! La regim, fa zdreanto!”

Am ajuns acasa hohotind de zici ca-mi murise pisica in fata mea si am inceput sa urmez sfatul dat cu atata drag. Am inceput o dieta. Si prin dieta, a se intelege ca am facut foamea pana am dat in ulcer. Dar am ajuns la 50 de kilograme! Am fost cel mai fericit om din lume si-mi vedeam toate problemele rezolvate. Viata mea amoroasa urma sa isi ia avant, urma sa-l cunosc pe Fat-Frumos si sa traim slabi s fericiti pana la adanci batraneti.

Citește și:

Intr-o buna zi, l-am gasit. M-am indragostit ca lovita in moalele capului si nu-mi mai incapeam in piele de fericire. Ii faceam mandrului toate poftele. Nevestele americanilor din anii ’50 ar fi fost mandre de mine si puteam sa ma angajez cu success la Good Housekeeping.

Dar pentru ca eram patita, ma invatasem minte si gateam eco si bio la un loc. Salatici, seminte, ulei de cocos, piept de curcan la gratar, verdeturi, morcovi cruzi. De atata mancare sanatoasa, cred ca i s-au strepezit dintii si-a inceput sa-i miroasa a sarmale si ceafa de scroafa prin alte bucatarii. Si paturi.

M-a parasit pe nepusa masa si-n loc de explicatie rezonabila, mi-a servit trei balbe si-un pahar de apa cu zahar ca ma luase cu lesin. In cele din urma, mi-a recunoscut ca avea pe altcineva si noroc bun! Daduse dragostea peste el si-i picase cu tronc o Femeie Fantastica, portretul incarnat al descrierii din paragraful A.

Citește și:

In disperare de cauza, am cautat-o pe retelele de socializare pana cand am dat cu ochii de ea. Femeia era varianta mea cu enspe kile in plus dar oxigentata-n cap, neagra-n spranceana. Printre pasiunile ei se numarau emisiunile cu nunti a la Big Brother si muraturile de toamna.

Am constatat cu uimire ca eu si doamna-n cauza aveam o prietena comuna, genul de femeie care bea cafele cu toata lumea si serveste barfa la micul dejun.

Am iesit sa socializam la un pahar nevinovat de bere (ea) si un pahar de H2O preparat francez (eu). Asa am descoperit ca doamna amanta avea o reputatie de-o stiau trei strazi de-o potriva pentru mirosul de ceapa calita care iesea din apartamentul ei, precum si pentru calitatile orale pe care le presta contracost cand venea intretinerea.

Am aflat deci prea tarziu ca am facut ulcer degeaba. Cheia fericirii nu este glezna subtire. Trebuie sa ma apuc de facut cartofi prajiti. Restul stiu deja.

Citește și:

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu in pat

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.