Setari Cookie-uri

Jurnal de intalniri: De ce sa nu agati in club

Sufletul meu pereche nu-si face veacul in cluburi de noapte

Hotarat lucru, dupa o anumita varsta, mai degraba-ti vine sa dormi o noapte intreaga la tine-n pat decat sa concurezi in cursa de tequila viteza pe langa bar. Dupa ce s-a terminat provocarea celor 5 intalniri de care va povesteam cu alta ocazie, am hotarat ca de ziua mea trebuie sa-mi inec amarul, ca-n tinerete, pana cand uit cati ani fac si cum de nu mi-am gasit pana la varsta asta un baiat bun sa ma ia de nevasta, maica!

Pana acum cativa anisori, o noapte de zbant in club era pentru organismul meu ca o plimbarica in parc. Ajungeam acasa la mine sau aiurea in jur de 7, dormeam pana la 11 si eram proaspata ca vantu’ (pardon) de primavara. Acum ajung acasa la 4 dimineata, musai la mine, musai singura, dorm pana la 17.00 si zac doua zile cu durere de cap.

Dar cum o data fac 25 de ani, am zis ca trebuie sa fie memorabil!

De cand am batut eu ultima data cluburile, s-au schimbat multe lucruri, ca de exemplu media de varsta. In seara cu pricina, ma simteam chiar tinerica privind in jur la barbatii grizonati care trageau cu pofta din trabucuri falice si femei in cautarea tineretii pierdute.

Citește și:

femeie in club

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.