Setari Cookie-uri

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

Poveste de dragoste: Iubita m-a inselat de prea mult bine!

Recunosc, sunt unii dintre acei barbati care citesc revista Kudika in private window. Prin urmare, de-a lungul timpului, am dat peste tot soiul de povesti de la cititoare si de la redactori in care se plangeau de infidelitatea barbatilor de langa ei. Nu imi dau seama daca exista vreun studiu pe lumea asta care sa dovedeasca cine umbla mai mult prin sat: noi, barbatii sau voi, femeile. Mitul zice ca noi, porcii. Pardon, domnii. Eu cred ca e paritate: 50/50 sau suna un prieten sa vezi pe unde a umblat nevasta-ta.

Bag de seama ca sotiei mele ii cam placea sa umble-n blugi de a ajuns sa umble si in blugii altora, respectiv in blugii unui handralau pe care l-a cunoscut la sala. Dar pana acolo, sa incepem cu a fost odata, asa incep toate povestile frumoase.

Deci am fost odata doi tineri fugiti in capitala natiei la facultate dintr-un oras mic de provincie. Facusem acelasi liceu si, cum se zicea in vremurile mele de tinerete, am iesit intr-o seara la agatament si mi-a picat duduia in plasa. A picat ea mai tarziu si-n alte alea dar p-asta mi-e rusine sa v-o scriu. O bomboane, mai un dulce, o limonada, a trecut clasa a XII-a si, asa cum ziceam, am intrat amandoi la facultate in Bucuresti.

Citește și:

Acum logica era asa: in camine e aglomerat, se bea, se fumeaza, pute, se mai intampla Doamne-fereste si vreo nenorocire si daca tot suntem doi, hai si ne-om muta impreuna si ne-om gospodari noi cumva. Mai din burse, din ce trimiteau ai nostri de acasa, ne gasim si de munca, ne ies banii de chirie!

Zis si facut! Ne-am mutat intr-o garsoniera in anul intai de facultate impreuna si as minti daca as spune ca pana la licenta n-a fost lapte si miere. Bine, noi lapte si miere nu prea pupam ca e eram amandoi studenti, amandoi cu vicii, cheltuiam banii mai multe pe placeri. Dar cand esti june si indragostit, traiesti carevasazica si dintr-o coaja de paine.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.