Setari Cookie-uri

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

Poveste de dragoste: Iubita m-a inselat de prea mult bine!

foto shutterstock cuplu in pat

Ti-era mai mare dragul sa te uiti la noi cum ne jucam de-a mama si de-a tata, cum puneam masa impreuna, faceam calculele impreuna, ieseam mereu cu banii pe minus dar ne incalzeam si cu dragoste pe sub plapuma, ce sa facem noi cu caloriferele?

As minti daca as spune ca in acea perioada, n-am fost fericiti impreuna. Ne sorbeam din ochi si altceva nu ne trebuia. Mai radeau baietii de mine si-mi ziceam ca si daca as cadea cu fata intr-o alta...doamna, tot nu mi-as insela-o pe a mea. Si prea departe de adevar nu erau. Puteam sa inteleg si sa accept orice altceva, dar nu infidelitatea. Si la urma urmei, de ce as fi banuit-o vreodata de infidelitate?!

Acum nu o sa spun ca nu o bateam si nu o injuram, astea nu sunt calitati ci sunt lucruri care tin de firesc si de normal, nu de dat anunturi la matrimoniale. Violenta de orice fel te face un pic mai prost decat un parameci, parerea mea.

Citește și:

A trecut si facultatea, noi ne-am gasit cate un loc de munca mai acatari si parca incepeam a prinde cheag. Ne-am mutat intr-un apartament cu doua camere, am inceput sa ne permitem cate un concediu pe an (a se intelege la Sinaia si Eforie, nu Dubai si Caraibe), noi eram sanatosi, viata era frumoasa. La o adica, ce ne lipsea sa ne casatorim?

Cand a venit vorba prima data, ea a dat-o cam din colt in colt. Ca nu prea avem bani, ca sa ne asezam intai la casa noastra, ca sa ne punem bine de tot pe picioare, argumente la o adica perfect plauzibile. Eu credeam ca femeile cand aud de maritis, sar in sus de bucurie, plang un pic, zic Da, mai plang un pic apoi fac poza la inel si o trimit prietenelor ca sa moara fetele batrane de ciuda si invidie.

Au mai trecut vreo doi ani, a mea parca incepuse sa isi ia distanta. Era mereu ciufuta, nu mai vorbea cu mine, nu ii ardea de iesit, era mereu imposcata de zici ca o ploua in crestetul capului si cand doarme. Asa sindrom premenstrual care sa tina cu lunile eu n-am vazut. Si prost, si orb am fost ca n-am vazut nici perechea de coarne desi probabil era suficient de mare incat sa dau cu ea de tavan.

Citește și:

Mandra mea a catadicsit sa-mi spuna ca a umblat prin sat abia cand am bagat-o la colt. Adica am cerut-o de nevasta pentru ultima oara. Am ramas masca. Mi-a picat fata. A zis NU. Cum, ma, NU? Stati sa vedeti in scrisoarica catre scumpa nevestica! (daca stia ea ca sunt poet, nu mai sarea parleazul. Sau gantera)

Draga mea ne-nevasta,

Imi cer scuze ca din cauza mea, nu ai apucat tu sa iti traiesti viata. Nu inteleg exact ce inseamna asta pentru tine dar daca tu asa ai simtit, sa fii sanatoasa. Probabil ca eram prea mici cand ne-am cunoscut dar nu scrie in cartile alea siropoase ale tale pe care le citesti noapte sub patura ca dragostea adevarata nu are varsta? Atunci inseamna ca n-a fost dragoste si m-ai mintit ani la randul ca o nesimtitoare care esti, sa nu te fac nesimtita pe de-a dreptul.

Imi pare rau ca am incercat sa construim ceva impreuna si am crezut ca am plecat pe un singur drum, mana-n mana. Si-mi mai pare rau ca in ciuda a ceea ce am trait impreuna, tu ai ales sa ma inseli cu un tip pe care l-ai agatat intamplator la sala si pentru care ti s-a parut tie ca merita sa dai cu piciorul relatiei noastre. Si imi mai pare rau ca ti-a dat papucii la vreo trei luni de zile dupa ce ati facut impreuna abdomene si genuflexiuni.

Citește și:

Bine, nu imi pare rau, asta e minciuna. Imi pare rau ca n-am avut niciodata patratele ca ale lui pe abdomen dar, draga mea, daca imi ziceai ca vrei sa jucam sah in pat, iti aduceam nebunul la regina mai des.

Draga mea, sper din tot sufletul ca vei fi fericita si ca o sa apuci sa iti traiesti viata. Probabil ca noi doi nu mai eram fericiti cu mult inainte sa fiu eu dispus sa accept acest lucru si de asta, nu imi pare rau ca m-ai inselat. Dar as fi preferat, multumesc, saru’ mana, sa nu o faci.

Al tau, Gica Contra. Contra infidelitate.

foto prima pagina shutterstock triunghi amoros

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.