Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul fara sentimente, leac de inima albastra

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Demult, tare demult, parca prin pleistocen, credeam eu ca sexul se face intre doi oameni care se iubesc, se casatoresc si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Dupa care mi-am pierdut virginitatea. Nu stiu daca va dati seama exact cata presiune se pune pe umerii nostri din punct de vedere sexual, si nu ma refer la genul de presiune pe care o simti cand iti urci tu picioarele pe umerii lui. Am ajuns atat de departe incat sa spunem ca facem sex ca un barbat sau ca facem sex ca o femeie,fara legatura cu partile anatomice specifice. Prima vrea sa spuna ca barbatii fac sex fara sentimente iar femeile au nevoie musai de emotii, palpitatii si coruri ingeresti atunci cand fac sex. Sa imi fie cu pardon, dar si noi facem sex fara sentimente si ne place si, ptiu drace, nici nu ne simtim vinovate pentru asta.

Sexul nu este un premiu pe care il acordam barbatilor cuminti, este o activitate care face placere tuturor si tare bine ne-ar pica daca ne-am putea bucura toti de el fara sa ne simtim vinovati. Nu e nimic gresit, rusinos sau lipsit de moravuri sa te bucuri de prezenta fizica a unei alte persoane, chiar daca nu te leaga nimic sentimental de domnul sau doamna in cauza. Problema apare atunci cand minti si te juruiesti pe ochii si pe onoarea ta ca iubesti si iubesti de crapi, doar-doar se lasa cu oarescare activitati la orizontala. Atunci da, sa va fie rusine ca mintiti.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.