Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul fara sentimente, leac de inima albastra

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Am avut prima experienta de acest gen cand eram proaspat iesita din adolescenta si cu hormonii in flacari. Pe sub pielea mea se bagase un flacau apropiat de varsta cu mine,ceva mai mare poate, golanas dar frumusel foc si istet. Mi se strangea stomacul doar cand ma uitam la el si mi se zbarlea pielea cand punea mana pe mine. Dupa vreo doua saptamani de relatie a inceput sa musteasca de amor nebun si patimas. Nu si nu, ca el ma iubeste si ca vrea sa ma duc la el acasa sa-mi arate cat de mult ma iubeste, ca ma vrea de nevasta si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Iar eu care speram sa facem macar sex...Sa nu ma credeti vreo insensibila care isi bate joc de simtamintele sincere ale omului.

Era clar ca nu ma iubeste, e usor sa turui cu gura asta dar cand nu raspunzi trei zile la rand la telefon, mai greu sa te cred. Flacaul mintea si mintea si era in stare sa ma ceara atunci si acolo de nevasta daca asta i-ar fi garantat ca o sa ajungem sa facem sex. Ceea ce el nu a priceput din start este ca si eu il doream la fel de tare. Nu ma indragostisem, nu ma uitam la el ca la sufletul meu pereche, ci pur si simplu voiam sa facem sex. Sa ma traga de par, sa ma lipeasca de perete si sa isi bage mana pe sub fusta mea fara sa mai astepte sa ma dezbrac de tot.

Citește și:

Daca intre doua partide de sex se nimerea sa ne indragostim, atunci totul ar fi fost perfect. Daca nu, macar ne bucuram de cateva experiente placute. El a sustinut pana in panzele albe si mai ales,pana in camera lui care duhnea a fum de tigara ca ma iubeste. Iubirea lui a durat fix pana dupa orgasm cand a inceput sa raspunda ironic, sa murmure in barba si sa isi dea ochii peste cap. Daca eram mai putin doamna, ii dadeam o smetie bine plasata ca era-n vulnerabilitatea goala. Dar am preferat sa plec si sa nu ii mai raspund la telefoane. Sau la mesajele care alteranu cand cu declaratii de dragoste si versuri din oracole, cand cu fantezii de-ale lui.

Asa mi-am pierdut virginitatea emotionala, adica asta a fost momentul in care mi-am dat seama ca sexul fara sentimente nu-i chiar asa de afurisit si de lepadat. Si vindeca multe, de la dureri de cap pana la inimi frante. Varianta cea mai simpla este sa iti faci un prieten cu beneficii la serviciile caruia sa apelezi atunci cand vrei, desi poate fi destul de periculos. La un moment dat, unul dintre voi s-ar putea sa isi doreasca mai mult iar celalalt sa n-aiba de unde da.

Citește și:

Prietenul meu cu beneficii se insoara anul asta si m-a chemat la nunta. Noi n-am reusit sa ne indragostim niciodata unul de celalalt insa ne-am respectat de la prima capsa desfacuta a sutienului si pana cand m-a intrebat prieteneste : Ia zi, bai, vii la nunta? Vin, man, vin.

Stiti cum era sexul intre noi? Ca o zi buna la sala. Ma simteam plina de energie, imi tinea mintea ocupata si ma simteam dorita. Aveam cateva reguli de aur: nu ne mintim si anuntam cand incepe fiecare o relatie. A fost cea mai lejera legatura din viata mea. Uneori ne vedeam o data la cateva zile, alteori treceau luni intregi pana cand reuseam sa ne intalnim. Sexul intre noi era placut si curativ, ludic, lipsit de inhibitii. Niciunul dintre noi nu trebuia sa croseteze vreo poveste complicata sau sa para ceea ce nu este. Sexul fara sentimente nu este nici murdar, nici pacatos, nici in niciun alt fel decat sexul cu implicatii emotionale insa nu uitati conditia de aur: fiti sincer unul cu celalalt. Nu spun ca trebuie sa fie mereu asa. Spun sa va bucurati de sex si asa.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Kotin/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.