Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul fara sentimente, leac de inima albastra

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Asa mi-am pierdut virginitatea emotionala, adica asta a fost momentul in care mi-am dat seama ca sexul fara sentimente nu-i chiar asa de afurisit si de lepadat. Si vindeca multe, de la dureri de cap pana la inimi frante. Varianta cea mai simpla este sa iti faci un prieten cu beneficii la serviciile caruia sa apelezi atunci cand vrei, desi poate fi destul de periculos. La un moment dat, unul dintre voi s-ar putea sa isi doreasca mai mult iar celalalt sa n-aiba de unde da.

Prietenul meu cu beneficii se insoara anul asta si m-a chemat la nunta. Noi n-am reusit sa ne indragostim niciodata unul de celalalt insa ne-am respectat de la prima capsa desfacuta a sutienului si pana cand m-a intrebat prieteneste : Ia zi, bai, vii la nunta? Vin, man, vin.

Stiti cum era sexul intre noi? Ca o zi buna la sala. Ma simteam plina de energie, imi tinea mintea ocupata si ma simteam dorita. Aveam cateva reguli de aur: nu ne mintim si anuntam cand incepe fiecare o relatie. A fost cea mai lejera legatura din viata mea. Uneori ne vedeam o data la cateva zile, alteori treceau luni intregi pana cand reuseam sa ne intalnim. Sexul intre noi era placut si curativ, ludic, lipsit de inhibitii. Niciunul dintre noi nu trebuia sa croseteze vreo poveste complicata sau sa para ceea ce nu este. Sexul fara sentimente nu este nici murdar, nici pacatos, nici in niciun alt fel decat sexul cu implicatii emotionale insa nu uitati conditia de aur: fiti sincer unul cu celalalt. Nu spun ca trebuie sa fie mereu asa. Spun sa va bucurati de sex si asa.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Kotin/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.