Jurnal de sex: Prostia se transmite pe cale sexuala

Jurnal de sex: Prostia se transmite pe cale sexuala

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Preludiu in litere: pe lumea asta, indiferent de gen, exista oameni mai destepti si oameni mai putin destepti. Aceasta e o constatare.

Cateodata am impresia in mine traieste un barbat mic si libidinos. Sau ca intr-o viata anterioara am fost un barbat mic si libidinos. Genul de barbat mic si libidinos care se lipeste de tine in autobuz si iti vine sa ii dai cu geanta-n cap preventiv, pentru ca sta prea aproape de tine si nu stii ce intentii are.

Prin viata mea au trecut tot soiul de barbati. Unii dintre ei absolut minunati pentru ca da, exista si genul asta de barbati si nu, nu sunt tot porci. Nu ne-a fost sa fie. Altii au fost absolut banali si relatiile dintre noi s-au consumat ca un fel de mancare pe care ti-l pune cineva in fata si-l mananci de foame, nu pentru ca iti place. Altii, putini la numar, vreo doi, vor ajunge in imparatie sigur. A lor va fi, saracutii.

Foto Ollyy/ Shutterstock

Acum nu spun ca sunt eu vreun pui de geniu dar spun ca astia doi, cu precadere unul dintre ei era, pe romaneste, prost fara leac si echivoc. Dar stiti cat de prost? Prost de trebuie sa ii explici glumele. Prost de trebuie sa ii apesi pe buton ca sa-i porneasca liftul. Prost de crede ca lumea are 2016 ani. Atat de prost incat te intrebi cum de functioneaza singur in lume. Dar frumusel. Frumusel foc. Blondut cu ochii verzi, fata rotunda si abdomenul dotat cu patretele. Inalt. De aici titulatura mea anterior mentionata.

Atunci cand vorbesc despre el, ma simt ca un pusti de liceu in calduri care le spune prietenilor lui „Bai e proasta facuta gramada, dar e buna rau, ba. Ma-ntelegi?” Ma intelegeti? Am fost impreuna vreo trei luni de zile in care i-am studiat fascinanta comportamentul asa cum studiezi o gaza sub lupa. Ma fascina fiecare ineptie pe care o scotea pe gura. Am incercat de cateva ori sa ii explic, sa il lamuresc de nu are dreptate dar stiti cum se zice, nu? Iti trebuie un dram de minte sa recunosti ca esti prost.

Trebuia sa ii explic fiecare ironie in parte, fiecare gluma si fiecare film pe care incercam sa il vedem impreuna pentru ca eu ma orientez catre filmele care trec de nota 7 pe Rotten Tomatoes. El plangea la Twilight. Da, filmul cu vampiri stralucitori si adolescente care nu pot functiona fara un iubit era filmul lui preferat. Si poate ca asta n-ar fi un pacat atat de mare. Sa va exemplific. Eram intr-o sedinta transformata mai degraba intr-o sueta cand au inceput sa curga mesajele de la el, mesaje pe care le decodam cu greu printre valuri de k, jm, ji si emoticoane folosite in loc de cuvinte.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri