Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Prostia se transmite pe cale sexuala

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Sunama pls
Rpd knd ptoi.
Nu vb k mn? K.
Raspundemi pls
Ejti supi? Makr zimi sa jtiu dc am fakut ceva.
Ziiiiii.
Oki, kum vrei.
Te sun?

Am intrat putin in panica si m-am gandit ca a patit ceva, vreun accident sau cine stie ce alta belea. Nu. Fat Frumos cel Tolomac era in mall si de o ora statea in fata unui raft cu tricouri aproape identice. Trecea, la randul sau, printr-o criza de identitate. Intreaga lume se contractase si s-a concentrat in trei tricouri cu patretele mai mari, mai mici, mai mijlocii.

Istoria lumii, evolutia si soarta omenirii erau indesate in trei tricouri identice si trebuia sa aleaga din ele trei asa cum isi alegea Fiul discipolii. Altfel, altfel, atomii si-ar fi pierdut masa, universul s-ar fi dezintegrat si ne-am fi intors toti din nimicul din care am fost facuti. Ceapa lor de tricouri! Zic. Ia-le pe toate trei.

K

K, ma, K? K! K-ul ala i-a fost fatal. Mi-a pus capac. Mi-a omorat orice gand pervers catre el, orice dorinta de a-l dezbraca de vreunul dintre tricouri. I-am dorit sa se duca in praznic, mai adanc, mai departe, pana la talpa iadului si sa ramana acolo pana cand il chem eu.

Citește și:

Apoi m-a lovit revelatia. Adanc. Profund. Prostia se transmite pe cale sexuala si trece prin prezervativ. Proasta am fost eu. Mea culpa, mea maxima culpa. De ce, de ce, de o mie de ori de sa suport eu toata bovina pentru un carnat, indiferent de dimensiunile impresionante ale carnatului anterior mentionat? Mai bine imi cumpar baterii si nu-mi mai complic viata.

Foto prima pagina ArtFamily/Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.