Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Monolog sec de iubire neimpartasita

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

In ciuda acestei constatari, am cautat idealul, l-am cautat pe el, prototipul de barbat la fiecare colt de strada. Ma asteptam, cred, sa rasara din ciment batut de picioare grabite si plictisite de rutina asa cum rasar macii uneori dintre pietre. Am vazut asta candva. Sau am visat, prea-s toate de-a valma ca sa stiu acum daca mint sau nu, imaginea unui mac inflorit in mijlocul autostrazii, pe drumul dintre fericire si disperare, rosu ca toti macii si ca toate inimile care s-au frant la capatul drumului.

Am fost Pygmalion si m-am indragostit, clasic si previzibil, de Galateea care traia doar in capul meu. Statuia perfecta, barbatul pe care mintea mea il inzestra cu toate calitatile nu exista cu adevarat. In locul lui, gol de esenta dar plin de el a ramas un barbat obisnuit care pretindea, la randul lui, ca nu ma iubeste dar m-a inaltat peste toate celelalte femei ale vietii lui. E iubire cand iubesti statuia de pe soclu?

Citește și:

Foto Katerina_Kostina/ Shutterstock, conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.