Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: De ce ma scoate din minti masculul alfa

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Mi-am adus aminte de curand de replica servita de un fost prieten atunci cand ne-am despartit mai mult sau mai putin prieteneste (mai putin). Ma Noemi, imi spune el, tu esti fata buna, ma, da’ esti sarita de pe fix si ai pretentii absurde. Printre pretentiile mele absurde se numarau si inca se, neumblatul in telefon, profil propriu de Facebook (nu din seria Cutarita si Cutaritu), minim o seara pe saptamana in care sa nu stau bot in bot cu domnul.

Nu spun ca era rau, spun doar ca atunci cand da el cu pumnu-n masa, toate femeile sa stea drepti, de la secretara pana la iubita si mama. L-am sters rapid din viata mea ca pe un mail din spam si nu cred ca m-am gandit la el pana sa imi aduc aminte de reprosul lui. Si reprosuri au genul asta de barbati multe de facute. Ca suntem nebune, uneori isterice. Ca suntem nevinovate cu duhul. Adica proaste. Ca suntem materialiste. Ca suntem asa si pe dincolo si ni s-a urcat democratia la cap. Ca ne apuca focul de impuiere fix cand ii apuca pe ei focul de libertate. Ca ne apuca pe toate focul de impuiere, ce femeie e aia care nu vrea copii? Da, astia sunt barbatii care le stiu ei pe toate.

Citește și:

Pe aia dreapta sa v-o spun, acum padure fara uscaturi nu exista. Dar imi rezerv dreptul sa le dau dreptate barbatilor care generalizeaza atunci cand o sa vina la mine cu date statistice si o sa zica: S-a luat esantion reprezentativ de 3 miliarde de femei albe si de culoare, cu scoala, fara scoala, cis, bi, trans, pan, hetero, homo si asexuale, din toate paturile sociale si s-a demonstrat stiintific, pe date corelate si analize ca suntem toate la fel. Sau o sa le dau dreptate cand o sa spun eu vreodata ca toti barbatii e niste porci, toti barbatii e nedrepti, viata e dur (nu sunt analfabeta, pe cuvant, dar imi place foarte tare cum suna. Sa nu incercati asta acasa, eu mi-am luat licenta poetica la facultate particulara).

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.