Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: De ce ma scoate din minti masculul alfa

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Ma scot din minti barbatii care se uita la femei ca la accesorii. Parul lung si mintea scurta nu e chiar cel mai fericit mesaj pentru un tricou si nu e acceptabil sa spui, cu atat mai putin sa crezi asta.

Ma scot din minti barbatii care cred intr-o inchipuita delicatete sau neputinta feminina care ne impiedica sa ajungem in pozitii de conducere. Nu se suie scroafa in copac si nici nu sta nimeni in genunchi tot timpul pentru posturi mai bine platite. Femeile care fac asta sunt exceptii, nu reguli.

Sa nu ma intelegeti gresit. Nu generalizez si nu spun ca toti barbatii sunt asa. Arat cu degetul doar astfel de specimene care isi inchipuie ca le stiu pe toate, le-au vazut pe toate si le-au avut pe toate. Printre ei, si imi place sa cred ca in majoritate, se afla domnii, acei oameni care fac inca gesturi cavaleresti ca deschisul unei usi (asta nu costa nimic, pe cuvant), care spun te rog, multumesc si iarta-ma, care se uita la femei si nu vad doar un fund, un san sau un orificiu ci un partener.

Citește și:

Foto prima pagina Lightspring/ Shutterstock

Foto share: Med Amine MEKHANEG / Pixabay

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.