Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: De ce ma scoate din minti masculul alfa

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto pathdoc/ Shutterstock

E lesne, cred, de observant ca primul lucru care ma scoate din minti la barbati e obiceiul unora de a generaliza. Cum e, domnilor, cu barna? Doare?

Ma scot din minti barbatii care fluiera, striga sau si mai bine, pun mana pe tine pe strada. Nu conteaza cu ce esti imbracata, daca asta este argumentul pe care il foloseste un barbat, nu e cu mult mai breaz decat baietii aia din Vaslui. Oricat de multe stie el in viata asta si oricat de multe doamne a avut la viata lui, nimic nu il indreptateste sa strige pe strada ca gibonul la ritualul de imperechere.

Ma scot din minti barbatii care cred ca e de datoria femeilor din vietile lor sa calce, spele, curete si gateasca. E de datoria lor doar in momentul in care sunt platite pentru asta. Altfel, toate acestea sunt munci suplimentare pe langa slujba de zi cu zi si daca nu-ti da mana sa iti speli farfuria din chiuveta, macar sa apreciezi si sa multumesti femeii care face asta pentru tine. Chiar si cand e platita.

Citește și:

Ma scot din minti barbatii care cred ca banii pot cumpara orice. E confortabil sa ai un echilibru financiar, e trist atunci cand crezi ca asta este cea mai mare calitate a ta. Si desigur, atunci cand in ritualul de seductie te bazezi intai si inainte de toate pe potenta financiara, cel mai probabil vei avea succes la femei care au nevoie doar de astfel de resurse.

Ma scot din minti barbatii care incearca sa isi castige pozitia de mascul alfa in grup prin urmilirea celor din jur. Am asistat acum ceva vreme la o scena care m-a trimis cu gandul la un documentar despre primate. Eram nou venita intr-un cerc de oameni, cerc prezidat de un musiu ceva mai in varsta decat restul care a tinut sa ma impresioneze cu masculinitatea si virilitatea lui coplesitoare. Prin urmare, pe rand, a exploatat toate slabiciunile prietenilor din jur, si-a batut joc de ei, i-a mustrat si ca sa infiga bine bomboana-n coliva, l-a altoit prieteneste peste fata pe unul dintre ei. Asistam deci, la marcarea teritoriului. Bine ca nu si-a ridicat piciorul si la propriu insa metafora era suficient de elocventa incat sa nu fie necesar gestul canin.

Citește și:

Ma scot din minti barbatii care se uita la femei ca la accesorii. Parul lung si mintea scurta nu e chiar cel mai fericit mesaj pentru un tricou si nu e acceptabil sa spui, cu atat mai putin sa crezi asta.

Ma scot din minti barbatii care cred intr-o inchipuita delicatete sau neputinta feminina care ne impiedica sa ajungem in pozitii de conducere. Nu se suie scroafa in copac si nici nu sta nimeni in genunchi tot timpul pentru posturi mai bine platite. Femeile care fac asta sunt exceptii, nu reguli.

Sa nu ma intelegeti gresit. Nu generalizez si nu spun ca toti barbatii sunt asa. Arat cu degetul doar astfel de specimene care isi inchipuie ca le stiu pe toate, le-au vazut pe toate si le-au avut pe toate. Printre ei, si imi place sa cred ca in majoritate, se afla domnii, acei oameni care fac inca gesturi cavaleresti ca deschisul unei usi (asta nu costa nimic, pe cuvant), care spun te rog, multumesc si iarta-ma, care se uita la femei si nu vad doar un fund, un san sau un orificiu ci un partener.

Citește și:

Foto prima pagina Lightspring/ Shutterstock

Foto share: Med Amine MEKHANEG / Pixabay

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.