Setari Cookie-uri

Cum sa-ti imbunatatesti relatia in 7 pasi

Simti ca relatia ta trece printr-un impas si nimic nu mai este ca la inceput? Sfaturile urmatoare te vor ajuta sa iti imbunatatesti rapid situatia:

Simti ca relatia ta trece printr-un impas si nimic nu mai este ca la inceput? Sfaturile urmatoare te vor ajuta sa iti imbunatatesti rapid situatia:

1. Comunica orice problema

Esecul in comunicare atrage dupa sine multe alte probleme intr-o relatie. Daca te-a deranjat ceva in comportamentul lui, fa-i observatie pe loc. Nu astepta sa-si dea singur seama ori sa treaca mai mult de cateva zile. Cu siguranta el nici macar nu-si va mai aminti greseala comisa si de aici pana la o disputa nu mai este decat un singur pas.

2. Surprinde-l din cand in cand


Prepara-i mancarea favorita sau cumpara-i un cadou pe care si-l dorea de mult. Nu trebuie sa fie vorba de ceva scump. Pentru iubitul tau va conta mai mult gestul si faptul ca te-ai gandit la el.

3. Desoperiti si alte hobby-uri

Jucati-va carti sau propune-i o repriza de remi. O relatie nu se rezuma doar la cine romantice si partide memorabile de sex. Daca nu stie, invata-l chiar tu reglile jocului. Astfel veti descoperi si alta modalitate de a va simti bine impreuna.

4. Mai multa intimitate

Intimitatea este foarte importanta intr-un cuplu; ea creeaza o legatura speciala intre parteneri. Petreceti cel putin cateva minute pe zi in pat fara sa va spuneti mare lucru. Ueori cuvintele sunt de prisos. Mangaierile si gesturile de tandrete subtile au o incarcatura emotionala deosebita si exprima fara vorbe dragostea dintre parteneri.

5. Fii sexy

Nu lasa monotonia sa-ti amenite armonia. Atractia sexuala este de asemenea importanta, asadar nu-i da motive sa se plictiseasca. Atrage-l in pat la o discutie “aprinsa” si intreaba-l ce ar vrea sa incercati nou. Faceti baie impreuna cat mai des. Dusul in doi este cea mai buna varianta pentru un preludiu romantic.

6. Nu inceta sa-l curtezi

Chiar daca aveti o relatie de lunga durata ori sunteti la inceput, nu incetati sa flirtati unul cu celalalt. Amintiti-va de lucrurile pe care le faceati cand v-ati intalnit prima data si nu lasati pasiunea sa se stinga.

Demonstreaza-i ca inca il gasesti atragator si flateaza-i egoul cu laude subtile dar sincere.
Avantajul unui cuplu de durata este ca impartaseste o anumita isorie. Asadar, aminteste-i de melodia voastra preferata si invita-l la dans. Sau creeaza o conexiune cu alte clipe memorabile si dovedeste-i ca ai investit sentimente sincere in fiecare moment petrecut impreuna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.