Setari Cookie-uri

Legea insuficientei in iubire: Greu de cucerit, greu de pastrat, usor de continuat

Legea insuficientei aduce prospetime si vitalitate intr-o relatie, antreneaza si pune sentimentele in miscare. O persoana sigura pe ea, lasand impresia ca nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericita, este atragatoare si susceptibila de a fi cucerita/ recucerita.

Jocul inaccesibilitatii aduce prospetime si vitalitate intr-o relatie, antreneaza si pune sentimentele si inima in miscare. O persoana sigura pe ea, lasand impresia ca nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericita, este atragatoare. Atunci cand priveste obiectiv o persoana si nu te implici emotional prea mult, nu ai asteptari nerealiste de la persoana respectiva.

Nu te minti singura in privinta sentimentelor sale. Nu te agati de ea si nici nu te comporti cu ea ca si cum ar fi sfarsitul universului daca renunta la tine. Perspectivele nu se sterg in orizontul tau. Nu accepti acele lucruri pe care nu le-ai accepta sub nicio forma. Nu incerci sa justifici slabiciunile si defectele si sa ierti cu usurinta greselile daca de fapt sunt de tinut minte. Aceasta atitudine atrage, provoaca, te face sa pari mai atractiva. Acum partenerul de viata vrea sa te cucereasca si sa te castige din nou.

Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Un barbat despre iubire
Ma indragostesc...
Iubirea matura

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.