Setari Cookie-uri

7 sfaturi de urmat din Kama Sutra

Kama Sutra nu este doar o simpla carte ilustrata cu diverse pozitii sexuale, ci un adevarat manual care te ajuta sa imi imbunatatesti viata de cuplu, prin picanterii si idei care te iti pot fi de folos in relatie.

Kama Sutra nu este doar o simpla carte ilustrata cu diverse pozitii sexuale, ci un adevarat manual care te ajuta sa imi imbunatatesti viata de cuplu, prin picanterii si idei care te iti pot fi de folos in relatie.

Fiind cea mai veche carte din lume, Kama Sutra este considerata cartea de capatai a unui cuplu si ajuta la initierea in arta placerilor carnale, oferind sfaturi legate de placeri sexuale, tehnici de sarut, imaginatia partenerilor si modurile prin care poti obtine satisfactie din partea partenerului.

1. Locuri de sarutat

Sarutul este considerat un mod de a demonstra atractia sexuala dintre parteneri si este diferit de la o persoana la alta. Corpul uman trebuie sarutat in intregime, insa cele mai importante locuri ce trebuie sarutate sunt fruntea, ochii, obrajii, gatul, sanii, gura, bratele, coapsele, buricul si zonele intime.

Sarutul intens invioreaza corpul, relaxeaza muschii, oferind in acelasi timp placere si excitatie. Potrivit Kama Sutrei, buza superioara a femeii este una dintre cele mai importante zone erogene si necesita o atentie speciala din partea barbatului.

2. Dificultatea pozitiilor sexuale

Un capitol interesant din manualul seductiei este oferit de pozitiile sexuale. Cele mai cunoscute pozitii sunt: 69, capra, misionarul, capra, corp la corp, ancora, curtezana, fluturele, lingurita, lenesul, lotus, deschiderea, alungita, superstimulanta.

Exista si unele pozitii care necesita forta fizica din partea partenerului si elasticitate din partea ta. Cuvantul cheie pentru a obtine satisfacere si placere in urma practicarii unor astfel de pozitii este sa exersati si sa nu renuntati. Unele dintre cele mai dificile pozitii sexuale sunt: arcul invers, calaretul fantastic, copacul, lenesii, bodyguardul, vertical.

3. Joaca-te cu parul lui

Invata ca in timpul actului sexual sa te joci cu parul lui. Foloseste-ti ambele maini si maseaza usor cu degetele intregul scalp, insistand in zona cefei. In momentele in care esti pe culmile gloriei, este indicat sa iti tii mainile deoparte pentru a nu ramane cu o mana de par in palmele tale.

Sfat: da-i de inteles ca si tie iti place acest mic joc si ca nu te-ar deranja daca te-ar trage usor de par.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.