Setari Cookie-uri

7 sfaturi de urmat din Kama Sutra

Kama Sutra nu este doar o simpla carte ilustrata cu diverse pozitii sexuale, ci un adevarat manual care te ajuta sa imi imbunatatesti viata de cuplu, prin picanterii si idei care te iti pot fi de folos in relatie.

4. Femeia deasupra

Potrivit cartii, barbatul este cel care ofera totul pentru ca femeia sa se bucure de orgasm. El trebuie sa aiba grija de partenera sa, sa schimbe pozitiile sexuale si sa actioneze conform dorintei iubitei sale.
Exista, insa, o situatie in care barbatul renunta din cauza efortului fizic (iar cuplul continua actul sexual pentru a atinge orgasmul), iar femeia ii poate lua locul.

Femeia trebuie sa se roteasca si sa se urce deasupra barbatului, fara a intrerupe contactul fizic. Este necesar ca ea sa fie constienta de faptul ca trebuie sa incheie actul sexual si sa sporeasca excitatia partenerului obosit.

5. Certurile din cuplu

Certurile partenerilor trebuie sa intensifice dorinta acestora, iar impacarea trebuie sa se faca rapid. Barbatul este cel care calmeaza femeia, prin declaratii de dragoste, mangaieri patimase si satisfactie sexuala.

Chiar daca ea continua sa fie furioasa (sau se preface ca este), partenerul trebuie sa isi continue lupta pentru a o intinde pe pat pentru a o imbratisa si a o face sa uite de cearta prin contact sexual si, implicit, placere.

6. Muscaturile si unghiile, adevarate accesorii sexuale

Muscaturile pot fi considerate adevarate metode de a incita partenerul. In momentele in care il saruti pe tot corpul, incearca sa musti usor, fara a exagera. Foloseste-ti unghiile, plimba-le pe spate, fese sau abdomen si zgarie-l (incearca sa nu lasi urme foarte adanci).

7. Invata sa aplici detaliile
Conteaza foarte mult sa fii deschisa la nou si sa incerci sa fii la curent cu totul in materie de sex. Daca ai un partener stabil sau daca esti adepta aventurilor de-o noapte, trebuie sa stii mici tehnici care pot face diferenta dintre o incepatoare si o profesionista.

Aplica detaliile in dormitor. Nu te limita doar la pozitiile sexuale clasice, incearca si altele pentru a te bucura de senzatii necunoscute.

Incearca sa avi rabdare, sa te bucuri de preludiu si de placerile pe care ti le ofera corpul tau prin atingeri suave si patimase din partea iubitului pentru un orgasm exploziv.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.