Setari Cookie-uri

10 motive pentru care barbatii iubesc sanii femeilor

Sanii reprezinta atuul senzual feminin, un simbol al frumusetii si al seductiei. Mai mult, in opinia barbatilor, sanii reprezinta partea corpului cea mai provocatoare si sexy. Te mai intrebi de ce?

Sanii reprezinta atuul senzual feminin, un simbol al frumusetii si al seductiei. Mai mult, in opinia barbatilor, sanii reprezinta partea corpului cea mai provocatoare si sexy. Te mai intrebi de ce? Iata principalele motive intocmite de redactorii iVillage:

1. Barbatii gasesc sanii calmanti

In comparatie cu hainele rigide si sobre care impiedica un contact direct cu pielea, sanii sunt moi si primitori. Acestia provoaca imaginatia barbatilor si imbie la mangaiere si calm.

Totodata, sanii au legatura cu alaptarea, amintind barbatilor de zilele copilariei, de momentele in care mamele ii protejau de toate relele.

2. Sanii reprezinta simbolul fertilitatii

Indiferent de marimea lor, sanii definesc feminitatea si incita imaginatia oricarui barbat. Reprezinta un simbol al senzualitatii, avand un rol deosebit de important in scena seductiei. Mai mult decat atat, sanii sunt semnul maturitatii si au o legatura stransa cu dragostea materna. Ei fac aluzie la posibilitatea femeii de a se dezvolta si de sustine viata.

3. Dimensiunea lor nu reprezinta un criteriu de selectie


Aparent, majoritatea barbatilor viseaza la femei sexy cu sani mari. Insa, conform celor mai recente studii realizate de cercetatori este o chestiune de selectie naturala. Barbatii iubesc sanii indiferent de marime. De cele mai multe ori, sanii mari atrag sexul opus deoarece par sanatosi, capabili de reproducere. Aspectul fizic nu este intotdeauna un factor decisiv. Frumusetea exterioara si zonele erogene sunt utilizate in general pentru stimularea sexuala.

4. Joaca un rol important in excitarea femeilor

Orice barbat stie ca sanii reprezinta un stimul sexual important pentru forice femeie. Insa, pe cat sunt de atragatori si seducatori, pe atat sunt de sensibili, reactionand imediat la orice atingere. Mangaierile senzuale urmate de un masaj tandru conduc femeia intr-o stare de excitare sporita, intensificand totodata si placerea barbatului. Desigur nu trebuie uitat ca muscaturile sau atingerile agresive pot provoca si durere.

5. Barbatii sunt stimulati vizual

Inca de la prima intalnire sanii femeilor beneficiza de atentie sporita din partea sexului opus. Spre deosebire de partenerele lor, barbatii sunt puternic influentati de ceea ce vad. De aceea, decolteele generoase ori conturul sanilor bine definiti de o bluza mulata, sunt detalii care nu ar putea trece neobservate de ochii vigilenti ai barbatilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.