Setari Cookie-uri

10 motive pentru care barbatii iubesc sanii femeilor

Sanii reprezinta atuul senzual feminin, un simbol al frumusetii si al seductiei. Mai mult, in opinia barbatilor, sanii reprezinta partea corpului cea mai provocatoare si sexy. Te mai intrebi de ce?

6. Sanii pun femeia in centrul atentiei

Cu siguranta, va intrebati deseori ce anume le provoaca barbatilor obsesia pentru sani. Un factor important in mediatizarea acestui subiect il au revistele de frumusete si implicit modelele care au stabilit de-a lungul timpului anumite standarde. Cert este ca un decolteu frumos conturat propulseaza imediat femeia in centrul atentiei.

7. Sunt considerati tabu

Alura erotica a sanilor este intensificata de faptul ca sunt permanent ascunsi de privirile indiscrete ale barbatilor. Mai mult, incita imaginatia daca se intrezaresc printr-un top mulat de culoare deschisa. Broderiile si aplicatiile dantelate din zona bustului au menirea de a-i propulsa mai mult in centrul atentiei. Deseori, barbatii aseamana sanii cu frunctul oprit si dupa cum stim, orice lucru interzis devine mai tentant.

8. Sanii reprezinta marul discordiei

De cate ori nu i-ai reprosat iubitului tau ca, in loc sa fie atent la tine, iar s-a pierdut cu privirea in decolteul tau. Inainte sa-l mai tachinezi cu astfel de remarce ar trebui sa ii dai crezare, deoarece barbatii sunt atrasi de iremediabil de sanii unei femei. Studiile au confirmat ca atractia sexului opus fata de sanii partenerei este in acelasi timp fizica, psihologica si vizuala.

9. Definesc o silueta frumos conturata

Reprezinta accesoriul cel mai de pret al oricarei femei. Indiferent de silueta, bustul poate centra atentia de fiecare data prin intermediul unei tinute bine alese. Atat rochiile cu decolteuri in V, cat si topurile pe gat, elogiaza o silueta frumos conturata.

10. Adora sa-i priveasca pe ascuns

Barbatii adora sa priveasca sanii deoarece le stimuleaza la maxim imaginatia. Pe strada dar si in timpul preludiului obisnuiesc sa anticipeze atingerile, intensifincandu-si astfel placerea si excitatia.










Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.