Setari Cookie-uri

30 de zile pentru schimbare: Acelasi iubit cu un alt comportament

Cum pot trece nepasatoare peste toate defectele care imi zgarie retina si imi mananca nervii? Stiu, imi veti spune ca in relatii trebuie sa facem sacrificii. Chiar asa? El face pentru a face si eu?

Parca a trecut un car de ani de cand nu mi-a mai adus o floare. “O femeie are nevoie de atentie” , ii spuneam. Asa ca i-am trasat o sarcina: in fiecare zi trebuia sa imi cumpere un mic cadou. Nu vroiam ceva scump, ci doar mici maruntisuri care sa imi arate ca inca se gandeste la mine. Am fost surprinsa de imaginatia si de gustul lui pentru frumos. De ce face asta doar cand este obligat?

Am precizat ca mica surpriza trebuia sa fie ceva diferit de fiecare data? Daca nu, spun acum: avea interzis sa vina la mine cu doua cadouri, indiferent de faptul ca pe unul il luase in urma cu trei saptamani jumate. Am fost socata. Stiti ce cadouri frumoase pot face barbatii? Nu am primit doar flori. Sa fiu sincera, mi-a cumparat flori doar de doua ori (o data lalele, sunt preferatele mele, si alta nuferi). M-a surprins cu lenjerie intima, jucarioare de plus, un tablou personalizat, o solnita faina pentru colectia mea, o gargarita magnet pentru frigider, un bilet la concert, o seara romantica, un colier…si lista poate continua.

In aceasta perioada i-am interzis sa imi intoarca spatele, sa se uite la televizor cand vorbesc cu el, sa plece din casa cand ne certam si sa ma lase cu discutia neterminata, sa tranteasca usa cand este nervos sau sa ma lase singura la bucatarie. Chiar daca la inceput a fost mai dificil, l-am dat pe brazda. In doua saptamani era un alt barbat. Comportamentul lui era de nerecunoscut. A invatat sa gateasca. Bine, am facut doar salate in perioada asta, dar se pune! Niciodata nu l-am vazut atat de vrednic. Acum stie cum se spala aragazul, s-a imprietenit cu masina de spalat si cunoaste locul in care tin aspiratorul.

Proba cantarului



La sfarsitul programului, l-am asezat pe cantar. Chiar daca era vizibil ca slabise, vroiam sa stiu cat. Aveam emotii. S-a asezat cu picioarele pe cantar, iar arcul se tot invartea, parca nu se mai oprea. Cand am vazut cat arata, nu-mi venea a crede. Mi-am frecat ochii, poate aveam vedenii. Dar totul era real. Cantarul arata “82”. Intr-o luna a dat jos 8 kilograme. Era un record pentru el, care nu stia decat sa manance si sa se ingrase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.