Setari Cookie-uri

30 de zile pentru schimbare: Acelasi iubit cu un alt comportament

Cum pot trece nepasatoare peste toate defectele care imi zgarie retina si imi mananca nervii? Stiu, imi veti spune ca in relatii trebuie sa facem sacrificii. Chiar asa? El face pentru a face si eu?

Chiar daca am terminat “luna schimbarilor” de doua saptamani, pot spune ca m-am distrat de minune. L-am facut sa sufere, m-a privit cand ii aruncam camasa favorita si nu a zis “pas”, l-am instruit in arta bunelor maniere, l-am invatat ce inseamna aia mancare adevarata. L-am transformat intr-un barbat. Chiar daca nu mai primesc cadouri in fiecare zi si mai tranteste usa cand este nervos, l-am scapat de burta si l-am transformat intr-un domn.
Mersul la sala s-a rarit, acum are abonament cu 3 zile pe saptamana, iar regimul alimentar este in continuare la fel, bine, nu atat de strict ca la inceput, dar tot sanatos mananca.

De ce am vrut sa il schimb?


Nu ma judecati gresit, ii iubeam defectele, adoram sa imi tin capul pe burtica lui pufoasa. Dar ajunsesem intr-un punct in care nici macar el nu se mai suporta. Se plangea ca s-a schimbat, dar nu facea nimic pentru asta. Asa ca am preluat eu fraiele si am pus piciorul in prag. I-am zis ca nu se mai poate si a inteles si el ca este timpul sa facem o schimbare.

L-am ajutat sa slabeasca, i-am schimbat stilul vestimentar, am umblat un piculet si la comportament (desi la inceput nu era de acord). L-am facut domn si pentru asta ar trebui sa imi fie recunoscator toata viata!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.