Setari Cookie-uri

Creste-ti apetitul pentru sex: Top 10 alimente afrodisiace

Mancaruri greu de preparat si prajiturele sofisticate? N-ai nevoie de ele pentru a-l da gata. Iti propunem un meniu exotic, compus din ingrediente speciale, menite sa va sporeasca dorinta si pasiunea pentru sex. Iata care sunt cele mai importante alimente afrodisiace pe care trebuie sa le consumi impreuna cu el:

Nu-i de mirare ca este ingredientul esential din meniul unei cine romantice. Vinul rosu ar fi de preferat in fata sampaniei sau a vinului alb, deoarece creste libidoul si alunga senzatiile de anxietate sau nesiguranta. Nu trebuie sa exagerati totusi cu consumul vinului si de asemenea, ar fi indicat sa nu fie amestecat cu alte bauturi alcoolice. Un singur pahar este suficient pentru a scapa de inhibitii.

7. Ghimbirul

Condimentele sunt stimulente sexuale puternice care sporesc dorinta si excitarea, asadar trebuie neaparat incluse in meniul de vara. Ghimbirul este un astfel de ingredient, recunoscut pentru beneficiile aduse inainteaunei partide de sex. Contine substante aromatice si are un gust intepator si iute. Pentru consum se recomanda radacina de ghimbir care poate fi mancata cruda, fiarta sau cristalizata in mancaruri usoare.

8. Fructele Goji

In Asia aceste fructe de padure sunt considerate un ingredient sexual tonic, plin de energie si savoare care imbunatateste imediat starea de spirit. Intensifica productia de testosteron, asadar este un stimulent excelent pentru barbati. Si reprezentantele sexului frumos ar trebui sa-l includa in dieta lor, deoarece le sporeste libidoul dar are si proprietati anti-imbatranire.

9. Telina

Telina este un afrodisiac deosebit care regleaza functiile sexuale si stimuleaza organismul sa produca feromoni in mod natural.Feromonii sunt substante chimice care transmit semnale olfactive persoanelor de sex opus. Amplifica dorinta sexuala, intensifica orgasmul si imbunatatesc performantele sexuale. Telina mai este denumita si viagra naturala pentru barbati, asadar merita toata atentia.

10. Ustuoriul


Chiar daca mirosul lui nu este tocmai ademenitor, usturoiul este un stimulant de nadejde pentru sex. Sporeste excitatia si asigura o rezistenta mai buna in timpul actului sexual.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.