Setari Cookie-uri

Te minte sau nu? Descifreaza-l dupa limbajul trupului

Semnalele transmise prin intermediul limbajului trupului iti pot comunica foarte multe detalii despre intentiile noului tau partener. Daca va aflati la inceputul relatiei si nu stii cum sa-i interpretezi anumite gesturi, tine cont de recomandarile noastre si vei invata sa-l descifrezi dupa limbajul corpului.

1. Se infurie foarte usor

Nu este de acord cu tine si nu suporta sa-l contrazici. Cand incerci sa descoperi mai multe despre el se enerveaza usor, schimba rapid subiectul si evita sa te priveasca in ochi. Acest comportament nu este demn de admirat, in special la primele intalniri cand de-abia incepeti sa va cunoasteti.

2. Nu este atent la conversatia cu tine

Un barbat care este interesat de tine este atent la orice detaliu si face tot posibilul sa-ti creeze o impresie cat mai placuta. Daca dimpotriva, el pare cu gandurile in alta parte si te roaga deseori sa repeti ce ai spus, inseamna ca nu isi doreste sa inceapa o relatie serioasa. Cu atat mai mult, daca butoneaza des telefonul si observa cu atentie alte femei din incapere; inseamna ca este dornic de aventura sau sex.

3. Comportamentul lui este lipsit de naturalete

Este firesc sa aiba emotii la prima intalnire. Insa, daca va intalniti deja de doua, trei saptamani si el afiseaza in continuare un comportament nesigur si agitat, sigur ascunde ceva. Alte semne care il pot trada sunt ticurile nervoase: isi atinge mai des nasul, buzele sau isi framanta mainile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.